Bank Norwegian Kreditkort

Artikel i ämnet Kreditkort
datum 2015.08.01

banner_18836

Bank Norwegian Kreditkort är ett väldigt förmånligt kontokort som dessutom är helt utan årsavgift. Detta tillsammans med en rad andra spännande förmåner gör att kortet är ett bra alternativ för dig som gillar att vara ute och resa.

Bland annat så har kortet ingen årsavgift, ingen kontantuttagsavgift utomlands samt en heltäckande
reseförsäkring & ett avbeställningsskydd.

Kortet ger tillbaka 1% i så kallade ”cashpoints” som bonus på alla köp, samt extra bonus när man flyger med Norwegian.

Så fungerar kortet

Kreditkortet från Bank Norwegian erbjuder en kredit på upp till 100 000 kronor med upp till 45 dagars räntefri kredit. Man betalar alltså ingen ränta så länge som hela fakturabeloppet betalas på en och samma gång.

Alla köp som görs med kortet samlas ihop på en faktura som skickas hem till dig. Det går då att välja att betala hela beloppet som är angivet inom ramen för den räntefria krediten och därmed utgår det inte någon ränta.

Väljer man istället att betala mindre än hela beloppet så tillkommer ränta på den del som man väljer att skjuta upp till senare.

Att resa med kortet

Bank Norwegians Kreditkort är särskilt framtaget till den som gillar att resa mycket utomlands. När man tecknar ett kreditkort hos Bank Norwegian så får man 275 CashPoints (värde cirka 300 svenska kronor) i extra bonus på det första köpet man gör med kortet. CashPoints erhåller man sedan i fortsättningen genom att använda kortet till alla vardagsinköp eller på semestern – till exempel när man köper flygresor, handlar i mataffären, köper kläder osv. CashPoints kan sedan användas till att finansiera kommande flygresor, helt eller delvis, och då är en CashPoint värd en norsk krona. Detta är också något som är förmånligt med tanke på den nuvarande valutakursen mellan den svenska och norska kronan.

Med andra ord är Bank Norwegian kortet väldigt fördelaktigt att ha med sig på resan och ger flera förmåner till dig som kortägare:

*Kortet ger upp till 100 000 kr i kredit och ingen årsavgift.
*Ingen avgift för kontantuttag utomlands. Dock tillkommer en extra avgift vid kontantuttag i Sverige.
*Ingen extra avgift på varuköp, varken i Sverige eller utomlands.
*Betalar du resan med kortet ingår gratis reseförsäkring samt avbeställningsskydd.
*Bonus med upp till 1% Cashpoints på alla varuköp. Med andra ord sparar du till din semester varje gång du betalar något med kortet.
*Bonus med upp till 20% Cashpoints varje gång du flyger med Norwegian. Norwegian är idag ett väldigt populärt flygbolag som reser till flera platser i världen till bra priser.

Klicka här för att ansöka om kortet!

Läsarnas Omdömen

”Du som tycker om att resa och ofta flyger med Norwegian ska definitivt överväga Bank Norwegian kreditkort. Kortet ger dig bonus på alla dina inköp, speciellt på resor köpta hos Norwegian, vilka kan ge upp till 20 % i bonus. Du kan på så sätt spara till nästa resa, samtidigt som du reser. När du betalar en resa med Bank Norwegian kreditkort får du dessutom en reseförsäkring och ett avbeställningsskydd automatiskt. När du använder kortet för att ta ut kontanta pengar utomlands läggs inte heller någon extra avgift på”.

”Bank Norwegian som står bakom kortet är en stor och stark norsk bank och du som kund kan med kortet njuta av en räntefri kredit i upp till 45 dagar. Du kan själv välja din kreditgräns, mellan 0 kronor och 100 000 kronor, och behöver inte betala någon årsavgift”.

”Du som vill ha Bank Norwegians Kreditkort kan lätt ansöka om kortet online. Att använda kortet i vardagen är lätt, du kan själv välja din pinkod och använda kortet för att signera elektroniskt på nätet. I och med att du får bonus på allt du köper med Bank Norwegian Kreditkort är det ett kort som är bra att använda som dagligt kreditkort också”.

Fakta Bank Norwegian Kreditkort

*Ingen årsavgift.
*Cashpoint Bonus på alla inköp.
*Upp till 45 dagars räntefri kredit.
*Effektiv ränta på f n 18,36%.
*Fria kontantuttag i utlandet.
*Ansök nu och få 275 CashPoints i bonus >

Så mycket CashPoints får du när du handlar med Bank Norwegians Kreditkort:
– 20 % av biljettpriset i CashPoints på Fullflexbiljetter för utlandsresor.
– 5 % av biljettpriset i CashPoints på Lågprisbiljetter för utlandsresor.
– 1 % av summan på alla övriga köp (med undantag för inrikesresor med Norwegian som man inte får några CashPoints för konstigt nog).

Upp till 100 000 kr i räntefri kredit

Förutom att du får CashPoints när du handlar med kortet kan du även köpa dina resor, eller vad du än behöver, på en kredit upp till 100 000 kronor i 45 dagar. Med Bank Norwegian Kreditkort tillkommer inga onödiga avgifter som du behöver betalar för att äga kortet. Och när du sedan är ute på din efterlängtade resa så behöver du inte heller betala någon avgift när du gör ett kontantuttag utomlands.

Reseförsäkring och avbeställningsskydd ingår

Med kortet så ingår självklart också reseförsäkring och avbeställningsskydd på alla resor du köper med kortet.

Bank Norwegian Kreditkort i korthet

– Ingen kontantuttagsavgift utomlands.
– CashPoints på alla köp du gör med kortet.
– Reseförsäkring och avbeställningsskydd.
– 45 dagars räntefri kredit.
– Extra tjänster som du kan köpa till för att känna dig extra trygg som; hyrbilsförsäkring, ID-stöldförsäkring samt betalskydd om du exempelvis skulle bli sjukskriven.

Klicka här för att ansöka om kortet!

På resande fot

För dig som gillar att resa så är alltså kreditkortet från Bank Norwegian ett av det bästa kreditkorten som finns. Med bonus på alla inköp och upp till 20% när du köper en resa hos flygbolaget Norwegian så är detta kort för dig som älskar att njuta av livet och vill uppleva spännande platser i världen. Med Bank Norwegian Kreditkort och Resekort får du som sagt bonus på alla dina inköp – du sparar med andra ord till din nästa semester helt utan extra kostnad. Gratis reseförsäkring och avbeställningsskydd vid köp av resor? Svaret är Ja – detta kort har det mesta. Upp till 6 veckor räntefri kredit och med en av de största bankerna i världen (Bank Norwegian) bakom det är det svårt att hitta ett bättre kreditkort ute på marknaden. Upplev mera, gå inte miste om gratis resor och bonuspoäng.

Hur ansöker jag om ett Bank Norwegian Kreditkort?

1. Klicka på någon av länkarna i artikeltexten eller på valfri Bank Norwegian-banner på denna sida.
2. Välj om du vill ha några valfria tillägg på ditt kreditkort
3. Fyll i dina personuppgifter och gå vidare för att acceptera villkoren
4. Klart! Du har nu ansökt om ett Bank Norwegian kreditkort.

Viktiga ”att komma ihåg” avseende Bank Norwegian Kreditkort

Kreditgräns: 0 – 100 000 kr

Årsavgift: 0 kr

Ränta: 18,37%

Betalningsanmärkning: Nej

Bonus: Gratis reseförsäkring & avbeställningsskydd

Om Bank Norwegian privatlån och kreditkort

Gillar du att resa? Då vet du säkert att Norwegian är ett flygbolag med låga priser. Bank Norwegian är banken som erbjuder privatlån och ett kreditkort som du samlar Cashpoints med.

Bank Norwegian är banken som har det högsta privatlånet du kan teckna i Sverige idag. Ett annat erbjudande som sticker ut är kreditkortet helt utan årsavgift.

Privatlån från Bank Norwegian upp till 400 000 kr

Privatlånet som Bank Norwegian erbjuder är ett s.k. blancolån där du kan låna pengar till vad du vill utan att ställa något i säkerhet. För att få låna måste du uppfylla vissa minimikrav. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Du måste vara minst 18 år och vara folkbokförd i Sverige sen minst 3 år.

Du kan låna mellan 5000 och 400 000 kr och din låneansökan skickar du in via deras hemsida. Du svara på några enkla frågor och fyller i dina uppgifter. Efter att Bank Norwegian gjort en sedvanlig kreditprövning får du svar. Räntan sätts individuellt och är rörlig, för närvande från 4,99%. Det tillkommer en uppläggningsavgift på 399 kr och en fast månadsavgift på 19 kr. Lånet kan signeras och godkännas via Internet om du har BankID/e-legitimation. Har du mobiltelefon kan du slutföra hela låneansökan via mobilen.

Klicka här för att ansöka om kortet!

Bank Norwegian Kreditkort utan årsavgift

Bank Norwegian har nu lanserat sitt kreditkort som har många fördelar och som dessutom är helt utan årsavgift. Den som sköter sina betalningar i tid kan ha ett kreditkort på upp till 100 000 kr helt utan kostnad.

Alla inköp samlas på en faktura och betalas månadsvis. Ta för vana att alltid betala i tid om du vill undvika kostnader helt med kreditkortet. Den effektiva räntan för den som skjuter upp en betalning är 18,37% (senast kontrollerat 9/7 2013).

Samla Cashpoints på varje köp med Bank Norwegians kreditkort

Du som brukar resa med Norwegian kanske känner till deras bonussystem där man får Cashpoints. Dessa poäng kan användas när som helst för att boka en hel resa eller som delbetalning av en resa. Man behöver alltså inte vänta tills man uppnått en viss summa för att kunna använda poängen.

Varje gång man handlar med Bank Norwegians kreditkort får man Cashpoints. Använder man kortet vid bokning av flygresor hos Norwegian får man 20% Cashpoints. På alla andra transaktioner får man 1% av köpessumman i Cashpoints.

Ytterligare fördelar med Norwegians kreditkort

– ingen avgift på kontantuttag utomlands
– gratis reseförsäkring om resan bokats med kortet
– avbeställningsskydd på resan
– 6 veckors räntefri kredit
– Få en flygresa värd 300 kr

Just nu erbjuder Bank Norwegian alla nya kunder 275 Cashpoints i bonus på första köpet med kortet. Du kan byta dessa poäng till en flygresa värd 300 kr.

Läs mer om kreditkortet och det aktuella erbjudandet på Bank Norwegians hemsida

Bank Norwegian är en förhållandevis ny bank i Sverige, och som vi redan känner till vid det här laget så är de ihopkopplade med flygbolaget. Just nu går det faktiskt att låna upp till 400.000 kronor vilket är bland det högsta vi har noterat för blancolån.

De har även en väldigt hög sparränta utan några uttagningsgränser eller bindningstid, samt är helt kostnadsfritt. Så rent generellt kan vi säga att om du antingen vill ta ett lån, eller öppna ett sparkonto, så går det alldeles utmärkt att göra detta med Bank Norwegian. Här under kommer vi att lista några av deras villkor samt erbjudanden.

Lånebelopp: 5 000 – 400 000 kronor
Internetbaserad ansökning?: Ja
Ränta: Från 4.99%
Ålderskrav?: 18 år eller äldre
Samla lån?: Ja, det går att samla lånen hos Norwegian bank för att få en billigare ränta.
Rörlig ränta?: Ja

Som du kan se så är Bank Norwegian helt enkelt en bra bank, med (vad vi har sett) marknadens lägsta minimumbelopp för ett blancolån hos en långivare som inte är ett sådant där smslån-företag med hutlös ränta. Så om du behöver ett snabbt, lite mindre lån, så kan du enkelt ta det från Bank Norwegian.

Sedan har de, som vi skrev tidigare, även marknadens högsta lånebelopp för lån utan säkerhet. Om ni är två personer som vill ansöka om lån så går även detta, och ni har en bra chans att få en lägre ränta tack vare att er gemensamma årsinkomst, även om vi inte har sett några krav på någon årsinkomst över huvud taget.

De har även en generös återbetalningstid på upp till 15 år, vilket är riktigt bra om du vill betala en låg månadskostnad under en längre tid. Återbetalningen till Bank Norwegian sker den 28:e varje månad, vilket innebär att du har fått lönen och enkelt kan betala lånekostnaderna.

Vi rekommenderar att, om du har möjligheten, betala lånet så snart som möjligt, detta eftersom vi har historiskt låga räntor just nu.

Ett alternativ är att ta en bindningstid på 15 år för att få en låg månadskostnad, men att du sparar ihop pengarna och sedan betalar av allt i en enda klumpsumma. Det kostar aldrig extra att betala tillbaka hela, eller delar av lånet.

Klicka här för att ansöka om kortet!

Information från företaget: Bank Norwegian Kreditkort

Ansök om betalkort från Bank Norwegian – få svar direkt
Upp till 45 dagar räntefritt – ingen årsavgift
Vid första köpet får du 275 Cash points i bonus – en flygresa värd 300 kr.
Bank Norwegians kreditkort, Norwegian-kortet, är ett komplett kreditkort. Med det här kortet kan du spara till resan hela året och det är det enda kort du behöver ha med dig på resan.
Allt du betalar med kortet ger dig CashPoints. Om du betalar allt du köper under hela året med Norwegian-kortet finns det pengar att spara när semestern ska bokas. CashPoints kan användas för att hel- eller delbetala flygresor hos Norwegian.

När du använder vårt betalkort får du:
• En samlad månadsfaktura på alla inköp
• Upp till 45 dagars räntefri kredit
• Upp till 100.000 kr i kredit
• Ingen avgift för varuköp, varken i Sverige eller utomlands
• Gratis reseförsäkring och avbeställningsskydd
Utöver detta får du också med vårt bankkort:
• Bonus med upp till 20% CashPoints när du flyger med Norwegian
• Bonus med 1% CashPoints på alla varuköp – använd din bonus till att upptäcka världen!
• Du kan själv välja din egen pinkod
• Du kan signera elektroniskt

 Klicka här för att ansöka om kortet!

banner_18838

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *