Bigbank Privatlån

banner_14726

BIGBANK Privatlån erbjuder blancolån till privatpersoner på upp till 250.000 kr och det är enkelt att ansöka om lån hos BIGBANK. En snabb bedömning görs av din låneansökan och du får snabbt veta om du blir beviljad lånet eller inte. Du kan själv välja återbetalningstiden. Du kan även när som helst betala tillbaka hela lånet innan återbetalningstidens slut.

BIGBANK kan även bevilja lån till utländska medborgare som har uppehållstillstånd i Sverige sedan minst tre år. Du fyller i deras onlineansökan och kan underteckna din ansökan med E-Legitimation.

Lånetiden är mellan 6-120 månader. Om det är två som ansöker ökar din möjlighet att få lånet beviljat. Vid medsökande skall båda personerna leva upp till kraven för att ansöka skall godkännas. Båda som ansöker måste vara folkbokförda på samma adress. Arbetsgivarintyg kan i ibland behövas och skall kunna uppvisas på BIGBANK’s begäran. När du har skickat in din ansökan med nödvändiga handlingarna kommer de att återkomma med svar inom en kort tid. Efter din ansökan kommer en länk skickas till din e-postadress. Alternativt skickas avtalet via vanlig post.

Bigbank är en nystartad bank i Sverige, och vi kan börja med att deras villkor för att ta ett lån hos dem är att din årsinkomst är på 220 000 kronor eller högre, detta är ett ganska unikt krav, då de flesta långivarna nöjer sig med cirka 125 000 kronor per år, så om du inte har en årsinkomst som uppnår målet så kan vi rekommendera Bank norwegian.

BIGBANK är en nischbank som bedriver inlånings- och utlåningsverksamhet enbart med privatpersoner som kunder. Banken startade 1992 i Estland men har nu verksamhet i en handfull länder i Europa. I Sverige bedrivs verksamheten som en filial till moderbolaget och filialen står under Finansinspektionens tillsyn.

Klicka här för att ansöka om lån hos Bigbank!

Här kommer några av Bigbanks lånekrav & erbjudanden.

Lånebelopp: 10 000 – 250 000 kronor
Återbetalningstid: upp till 120 månader.
Rörlig ränta?: Nej, den är fast.

Du får inte heller ha några betalningsanmärkningar, och som sagt är årsinkomsten ett hinder för många. Så vi kan enkelt säga att bigbank har snäppet högre krav för att få ett lån, samt ett lägre högstbelopp för lån.

BIGBANK Privatlån
Lånebelopp: 10 000kr – 250 000kr
Låneperiod: 0 – 7 år
Ålderskrav: 20 år
Inkomstkrav: 180000kr/år.
Aviavgift: 35kr.
Uppläggningsavgift: 695kr.
Allmänna villkor
Bigbank kan bevilja privatlån till dig som uppfyller följande grundläggande krav:

*Minst 20 år fyllda.
*Lånet ska vara återbetalat i sin helhet senast vid 75 års ålder.
*Svensk medborgare eller utländsk medborgare med uppehållstillstånd i Sverige sedan tre år.
*Beräknad bruttoinkomst på minst 220 000 kr per år.
*Inga betalningsanmärkningar.
Sedan ska du bli godkänd i en kreditkontroll. Bigbank använder sig av Upplysningscentralen (UC) för att få fram dina ekonomiska uppgifter.

Kundtjänst
Må-fre: 08.00 – 17.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

BIGBANK är en ny bank på den Svenska lånemarknaden. Banken grundades 1992 i Estland men finns numera i en mängd olika länder som grannlandet Finland, Lettland, Österrike men även i större länder som Tyskland och Spanien, förutom Sverige.

Hos BIGBANK kan du låna upp till 250.000 kr

BIGBANK Privatlån tillhandahåller lån på mellan 10.000 till 250 000 kronor. Och är du intresserad av att teckna ett lån så ansöker du direkt på bankens webbplats och sen kommer BIGBANK Privatlån att kontakta dig via telefon för att slutföra lånet. Avbetalningstiden bestämmer du helt själv, oavsett hur högt eller lågt belopp du vill låna, mellan 6 till 120 månader. Och avbetalningen kan du sedan göra per automatik via autogiro.

För att du ska beviljas ett lån måste du ha varit bosatt i Sverige under de senaste tre åren, vara över 20 år, inte ha några betalningsanmärkningar samt ha en inkomst över 120 000 kronor per månad. Om du sedan beviljats ett lån kommer det att dröja 2-4 dagar innan du har pengarna på ditt konto.

Det är enkelt att komma i kontakt med BIGBANK

Vill du komma i kontakt med banken kan du göra detta via telefon, mail eller med en mer modern teknik som Skype eller chatt via BIGBANKs webbplats.

Låneräntor BIGBANK

Kreditinstitut Ränta Återbet. tid Uppl. avg. Lånebelopp
BigBank
Billån 18,00 – 32,00 % 1-10 år 695 kr 10 000-250 000 kr Besök
BigBank
Privatlån 18,00 – 32,00 % 1-10 år 695 kr 10 000-250 000 kr Besök
Bra att veta
Belopp att låna: 10000 – 250 000 kronor
Återbetalningstid: 6 – 120 månader
Ränta: Låneräntan beror på återbetalningstiden samt det lånade beloppet
Uppläggningsavgift: Telias och Nordeas e-legitimation 0 kr, via post 695 kr
Administrationsavgift: 35 kr/månad

BIGBANK Privatlån har specialiserat sig på konsumentkrediter och finns numera i Estland, Lettland, Litauen, Spanien, Finland och Sverige. Företaget har över 550 medarbetare och ca 138 000 aktiva låneavtal. För att säkra ett lån behöver du ha en inkomst på minst 120 000 kr föregående år samt inga betalningsanmärkningar.

Villkor & fakta
Återbetalningstid dagar till dagar
Årsinkomst från minst 120 000 kr
Åldersgräns 20 år
E-leg: Ja
Lån trots betalningsanmärkning: Nej
Möjligt att förlänga lånet: Nej
Kreditupplysning: Tar ej UC
Ej direkt-utbetalning ?

Öppettider kundtjänst
Vardagar: 08.00- 17.00

Adress
BIGBANK AS Sverige Filial
Box 49086, 100 28 Stockholm
Org.nr: 516406-0872

E-post: info@bigbank.se
Telefon: 08-550 482 00

Bigbank säger sig erbjuda en snabbare väg till pengar och deras slogan är ”Bigbank – faster way to money”. Det är alltså till Bigbank Privatlån du bör vända dig till om du behöver pengar snabbt helt enkelt.

Banken är specialiserad på inlåning och konsumentkrediter och startade redan 1996. Bigbank har bas i Lettland och lånar ut pengar till de baltiska länderna, till Sverige, Finland, Spanien samt Tyskland och Österrike. Det är en väletablerad utlåningsbank som erbjuder kredittjänster till privatpersoner på ett flexibelt och snabbt sätt.

Klicka här för att ansöka om lån hos Bigbank!

Att låna pengar från Bigbank

BIGBANK Privatlån vill att du som låntagare ska uppfatta utlåningsprocessen på Bigbank som enkel, lätt att förstå och flexibel. Du kan låna från 10 000 kronor till 250.000 kronor. Bigbank lånar alltså inte ut några mindre summor men erbjuder enkla och snabba lån av större volymer.

Låneansökan

Du fyller i ansökan direkt på webben och skriver under din låneansökan elektroniskt genom e-legitimation eller BankID. Det är kostnadsfritt och du slipper vänta på besked på posten och får pengarna på kontot snabbare. Skriver du under avtalet via brev/post tillkommer en avgift på 495 kronor.

Behörig låntagare
För att vara behörig låntagare på Bigbank måste du…

vara minst 20 år gammal
vara svensk medborgare
haft uppehållstillstånd i Sverige minst 3 år tillbaka
betala tillbaka lånet innan du fyllt 75 år
ha en fast årsinkomst på minst 120 000 kronor
inte ha några betalningsanmärkningar
Är ni två som tar ett gemensamt lån kan ni låna upp till 100 000 kronor. Möjligheten att få lånet beviljat blir större om ni är två.

Kraven för att låna två personer är desamma som ovan plus att ni…

måste vara folkbokförda på gemensam adress
ha en sammanlagt bruttoinkomst på 200 000 kronor
När du ansöker om lån på Bigbank kommer din ansökan att utvärderas. Du ska vara beredd att uppvisa arbetsgivarintyg om det efterfrågas.

Månadskostnad för lån på Bigbank

På Bigbanks hemsida finns en tabell över den genomsnittliga månadskostnaden. Räntan är fast under låneperioden och börjar på 9% men beräknas individuellt. Därtill tillkommer en administrationsavgift på 35 kronor/månad. Vilken den sammanlagda månadskostnaden blir beror på din lånetid. Om du exempelvis lånar 10 000 kronor och har en lånetid på 1 år, kostar det dig ca. 960 kronor per månad. Totalkostnaden för lånet blir då 11 520 kronor.

Så betalas lånen ut

Lånen från Bigbank betalas in på ditt bankkonto om du blir beviljad att låna pengar. Så snart din låneansökan blivit godkänd och du skrivit under ett lånekontrakt, så kommer pengarna sättas in på ditt bankkonto inom 2-4 bankdagar.

Återbetalning av lån

BIGBANK Privatlån skickar ut ett betalningsavi till dig en gång i månaden. Du betalar tillbaka ditt lån under en period på 6-72 månader och du betalar tillbaka en del av lånesumman varje månad.

Förseningsavgift

Om du inte betalar tillbaka ditt lån i tid, så får du betala en förseningsavgift på 125 kronor. Bigbank tar dessutom en avgift på 50 kronor för varje förseningspåminnelse som de skickar. Om du vill säga upp ditt lån kostar det 300 kronor.

Fördelar med Bigbank
– Privatlån från 10 000-100 000 kronor.
– Möjligt att ansöka med medsökande.
– Trevlig och hjälpsam kundsupport.

Nackdelar med Bigbank
– Lånar inte ut till den med betalningsanmärkning.

BIGBANK Privatlån – möjlighet att låna upp till 150 000 kr online av den lettiska banken som endast riktar sig till privatpersoner! BIGBANK erbjuder privatlån till fast ränta (från 9 %) och sparkonton med högre räntor än vanliga bankerna. BIGBANK lägger sig inte i vad du använder pengarna till, utan du bestämmer själv till vilket ändamål du vill använda pengarna till. Hos BIGBANK så kan du låna upp till 150000 kronor utan säkerhet (blancolån), men det ställs höga krav på fast inkomst, tas en uc och inga betalningsanmärkningar accepteras så det är inte så lätt att få lån hos BIGBANK.

Låna pengar BIG BANK

Idag kan man låna många pengar till olika saker, vissa till saker som de verkligen behöver och andra för att köpa något som gått sönder hemma och då behövs det pengar för att handla det.

BIGBANK Privatlån lånar ut mellanstora privatlån mellan 10000 till 150000 kronor utan säkerhet. BIGBANKs lån passar dig som saknar säkerhet och är i behov av ett kreditlån. Du bestämmer själv vilken återbetalningstakt du vill ha på ditt – välj mellan 6 – 72 månader. Det tillkommer ränta som är fast och sätts individuellt.

Ansök om lån hos BIGBANK

Hur ansöker man om ett blancolån hos Bigbank? Hos BIGBANK kan man snabbt och enkelt ansöka om lån online – man kan skicka låneansökan direkt på BIGBANK hemsida. BIGBANK lämnar lånebesked snabbt och nästan på direkten så vet man ifall man får låna pengar från BIGBANK.

Logga in på BIGBANKs hemsida och fyll i BIGBANKs ansökningsformulär. Du fyller i namn och adressuppgifter, årsinkomst, om det finns barn i hushållet m.m. Hos BIGBANK får alla ansöka om lån. Du kan även söka lån med en medsökande för att öka dina chanser att få ett privatlån. Sannolikheten ökar att få ett lån om ni är två stycken som ansöker och fått det godkänt. Efter låneansökan är skickad, kommer en handläggare från BIGBANK att kontakta dig. När lånet är godkänt skickar BIGBANK ett låneavtal till dig som du ska skriva under och skicka tillbaka innan du får dina pengar. Om du har E-legitimation så kan du skriva under avtalet direkt.

BIGBANK betalar ut pengarna till dig så fort din låneansökan blivit godkänd. Så fort BIGBANK har fått din signerade låneavtal så får kommer du att få pengarna utbetalt till ditt bankkonto efter 2-4 dagar. Signera med e-legitimation och få pengarna utbetalt snabbare!

Information från företaget: Bigbank

Med BIGBANKS privatlån kan du låna upp till 150.000 SEK. Det är enkelt att ansöka om lån hos BIGBANK och BIGBANK bedömer alla ansökningar snabbt, vilket gör det smidigt att få lån. Alla är välkomna att söka lån hos BIGBANK. BIGBANK har förnuftiga lånevillkor. Vi fattar beslut om lån, utformar låneavtalet och överför lånesumman till kundens konto snabbt. BIGBANKs lånebeslut baseras på principen om ansvarsfull utlåning.

Delta nu i BIGBANKS affiliateprogram och bli ersatt per positiv låneansökan. Varje ansökan går igenom en förhandsgranskning och alla godkänns igenom denna granskning blir ett lead. I detta skede kollas att personen har grundförutsättningarna till ett lån (ålder, arbete och dylikt).

Grundläggande krav på konsument

 • Den som ansöker om lån ska vara minst 20 år och lånet ska vara återbetalat senast vid 75 års ålder. Den sökande ska vara svensk medborgare eller permanent bosatt i Sverige och ha ett giltigt uppehållstillstånd sedan tre år.
 • Den som ansöker om lån ska under månaderna som föregår låneansökan ha en bruttoinkomst på minst 220 000 kr/år.
 • Den som ansöker om lån får inte ha betalningsanmärkning

banner_14729

1 Comment

 1. Behöver du ett brådskande lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett eget kapitallån
  för att förbättra ditt företag? Har du blivit avvisad av banker och andra
  finansiella organ? Behöver du lånekonsolidering eller inteckning? Sök nr
  mer som vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem en sak av
  dåtid.

  Detta är ett enkelt lånföretag. Vi erbjuder lån till dem som är intresserade av en
  rimlig ränta på 2%. Sortimentet sträcker sig från $ 5,000.00 till a
  högst $ 100,000,000.00 dollar.

  Våra lån är väl försäkrade, eftersom maximal säkerhet är vår prioritet.

  Kontakta oss via e-post: oceanfmortgages@gmail.com

  Hälsningar
  Max Bent
  oceanfmortgages@gmail.com

  2% Original Lån och garanti
  oceanfmortgages@gmail.com

Kommentera

WordPress spam blocked by CleanTalk.