Advisa – Samla dina lån och krediter

Advisa är en svensk låneförmedlare som har inriktat sig på att hitta rätt privatlån eller saneringslån, främst för dig som vill samla dina gamla lån och dyra småkrediter för att i slutändan sänka månadskostnaden och få ordning på ekonomin. En låneansökan via Advisa är inte bindande, och man tar endast en (1) kreditupplysning hos UC. Därefter presenteras ca 25+ låneförslag med konkurrenskraftiga räntor från Advisas anslutna banker och kreditbolag. Hos Advisa kan man även ansöka om lån till kontantinsats vid bostadsköp.

Är Advisa något för dig?

  • Lånelöfte från 27 banker och låneinstitut
  • Endast en kreditupplysning hos UC
  • Saneringslån – Samla gamla smålån och dyra krediter
  • Betalningsanmärkningar kan vara OK
  • Låg ränta från endast 2,95%, bra om man vill sänka räntekostnader

Svar från alla anslutna banker under 24 timmar

Advisa vill att det ska vara tryggt, enkelt och framförallt gå snabbt att göra en låneansökan och därefter få pengarna utbetalda. Direkt efter ansökan tas en kreditupplysning hos UC som alla kreditbolag tar del av, därefter skickas låneförslagen till dig en efter en.

Efter 24 timmar har alla låneförslag kommit in och du kan fritt bestämma vem du vill låna pengar från. Så fort du signerat med BankID så tar det 1-3 dagar att få lånet utbetalat, men oftast går det snabbare.

Gratis ansökan – ej bindande

Ansökan är ej bindande och om man inte hittar vad man är ute efter eller ångrat sig kan man bara avstå – annars bekräftar man lånet genom att signera med BankID. Maxräntan är 29,06% och det är alltid kostnadsfritt att ansöka om ett lån. Det som påverkar räntan är kreditupplysningen, din månadsinkomst samt hur gamla/många eventuella betalningsanmärkningar är.

Det är inte rekommenderat att ta ett nytt privatlån bara för att betala av ett annat lån, men om man har många smålån med dyra räntor så är ett samlingslån det bästa alternativet och som snabbast gör dig skuldfri genom att sänka räntekostnaderna.

Grundkrav

  • Vara minst 18 år
  • Ha en inkomst på minst 10,000 kr/mån dvs. 120,000 kr/år före skatt
  • Inte ha aktiv skuld hos KFM
  • Anställning eller liknande (fast, prov-, extra, tim-, pension, annan form)

Advisa kundsupport, öppettider och utbetalning

Advisas kundservice står redo att besvara alla dina frågor och funderingar via telefon, chatt och e-post (kundtjanst@advisa.se). Generösa öppettider alla dagar i veckan, måndag – torsdag mellan kl. 08:30 – 21:00, fredag kl. 08:30 – 18:00, lördag mellan kl. 14:00 till 18:00 samt söndagar 16:00 – 20:00. Utbetalningar sker löpande och kommer 1-2 dagar efter accepterat lån.

Bli först med att kommentera

Kommentera

WordPress spam blocked by CleanTalk.