Collector EasyCard

banner_14596Collector Easycard kreditkort är ett kreditkort som ger en snabb och lättillgänglig kredit enkelt. Med Collector EasyCard kan du få en kredit upp till 30 000 kronor. Det är både lätt att ansöka om ett eget EasyCard kort och faktiskt ganska enkelt att få ett Easycard kreditkort. Collectors motto är ”Vi brukar kunna säga ja när storbanken nekar”.

MasterCard

EasyCard är ett tryggt kreditkort som är kopplat till Mastercard, ett av världens mest användbara kort. Med EasyCard Mastercard kan du handla på kredit enkelt, tryggt och säkert både i butiker och på internet. Kortet ger dig upp till 30 000 kronors kredit vilket betyder att du har pengar att handla för, till och med dagen före lön.

Krediten ger dig större frihet och mer handlingsutrymme i din vardag speciellt när du har ont om pengar. När du minst anar det så går plötsligt kylskåpet sönder, bilen pajar eller så vill du unna dig själv något alldeles extra helt enkelt. Då är det bra att ha en kredit man kan ta till.

Med Easycards betal- och kreditkort kan man välja en kredit på mellan 5.000 kr upp till 30.000 kr. En av fördelarna med kortet är att man kan handla med kortet över allt där Mastercard accepteras , vilket numera är på över 31 miljoner ställen världen över. Man kan även använda kortet för att ta ut kontanter i vanliga uttagsautomater som t ex Bankomat.

Klicka här för att ansöka om Collector EasyCard!

Delbetalning

Man väljer själv hur mycket eller lite man vill betala av krediten varje månad och är det så att man löser hela sin skuld kredit så utgår ingen ränta alls. Med Collectors kreditkort får du bättre koll på din ekonomi. Alla inköp samlas på en månadsfaktura när du handlar på kredit, vilket gör det enkelt att följa dina köp och uttag. EasyCard skickar sedan varje månad en faktura på förra månadens gjorda inköp och uttag. Antingen så betalar du hela fakturabeloppet på en gång (och då tillkommer som sagt ingen ränta på beloppet), så med EasyCard så får du upp till 56 dagars räntefri kredit.

Du bestämmer själv hur mycket du vill betala när din faktura kommer, men du måste minst betala 1/36-del och lägst 99 kronor av fakturerat belopp.  Du kan betala i din egen takt ifall du vill och när du betalar i din egen takt blir det förmodligen lättare för dig att planera din vardagsekonomi. Somliga månader betalar du helt enkelt mer och andra mindre.

Kreditkortet är även ett betalkort som du kan använda i butiker, på restaurange och i uttagsautomater över hela världen. Du har med andra ord dina pengar nära tillhands och i säkert förvar var du än är.

Reseförsäkring

När du betalar din resa med kreditkortet får du en reseförsäkring och avbeställningsskydd på köpet. Det betyder att du kan känna dig extra trygg när du är ute och reser. Försäkringen som tecknas av Folksam gäller för resor över hela världen.

Vilka krav finns för att få kortet?

Du är minst 20 år
Du är bosatt i Sverige
Du har inga betalningsanmärkningar

Räntefri kredit

56 dagar

När krediten ska betalas tillbaka kan man välja att delbetala skulden eller betala hela skulden på en gång. Som minst måste man betala 1/36 av skulden varje månad. Men lägsta summa att betala är 99kr.

Årsavgift

290kr (samt en aviavgift om 19kr)

Vanligtvis är inte årsavgiften något som ska vara avgörande i val av kreditkort. Det är en liten summa i förhållande till vilka tjänster man får. Dessutom har de flesta kreditkort en årsavgift omkring 200-300kr.

Kontantuttag

4% minst 50kr

Med denna avgift får Collector EasyCard utmärkelsen ”sämst i klassen”. Helt klart är det så att man bör försöka betala så mycket som möjligt med själva kortet, inte att ta ut pengar med det.

Att det kostar att ta ut pengar i utlandet är betydligt vanligare och därmed blir även kostnaden i detta fall mer acceptabelt. Däremot ligger de även här något högre än många andra kort. Inget kort at ha med sig på semestern alltså då man inte sällan kommer till tillfällen då enbart kontanter accepteras. Utöver den fasta avgiften tillkommer ett valutapåslag med 2%.

banner_18087

Att använda kortet

EasyCard är ett kreditkort som är kopplat till MasterCard, ett av världens mest användbara kort. Med EasyCard kan du handla på kredit enkelt, tryggt och säkert i butiker och på internet. Kortet ger dig upp till 30 000 kronors kredit vilket betyder att du har pengar att handla för, till och med dagen före lön. Det är lätt att ansöka om ett eget EasyCard. Och det är enkelt att få.

EasyCard ger dig upp till 30 000 kronors kredit. Det är pengar som ger dig större frihet och mer handlingsutrymme i din vardag. När kylskåpet plötsligt går sönder, när bilen stannar eller när du vill unna dig själv något extra.

När du handlar på kredit samlas alla dina inköp på en månadsfaktura som gör det enkelt att följa dina köp och uttag. Med EasyCard får du med andra ord bättre koll på din ekonomi. Varje månad skickar Collector en faktura på förra månadens gjorda inköp och uttag. Betalar du hela fakturabeloppet på en gång tillkommer ingen ränta. Med EasyCard kan du få upp till 56 dagars räntefri kredit.

När din faktura kommer bestämmer du själv hur mycket du vill betala. Du kan som minst betala 1/36-del och lägst 99 kronor av fakturerat belopp. När du betalar i din egen takt blir det lättare för dig att planera din vardagsekonomi. Somliga månader betalar du helt enkelt mer och andra mindre. Väljer du att dela upp beloppet tillkommer en ränta på den återstående summan.

EasyCard kan användas i butiker, på restauranger, i uttagsautomater och på banker över hela världen.

Collector Finance

Easycard är ett kreditkort som ges utav Collector Finance. Easycard erbjuder en kredit upp till 30 000 kr. När det är dags att betala din kredit kan du själv bestämma i vilken takt du vill betala av den. Dock är minsta betalningen 1/36 av beloppet eller minst 99 kr. Kortet gäller över hela världen,  både för köp och uttag av kontanter. Vid köp av resa ingår både en reseförsäkring samt ett av avbeställningsskydd.

För att handla på webben används tjänsten ”Säker betalning” vilket innebär att du måste identifiera dig med ett lösenord eller en säkerhetskod.

Mer om kortet

EasyCard är alltså ett kreditkort som är kopplat till MasterCard, ett av världens mest användbara kort. Med EasyCard kan man handla på kredit enkelt, tryggt och säkert i butiker och på internet. Kortet ger upp till 30 000 kronors kredit vilket betyder att du har pengar att handla för, till och med dagen före lön. EasyCard MasterCard ges ut av Collector Finance Law som är ett finansbolag med flera års erfarenhet av finansbranschen. De lånar även ut pengar genom varumärket Collector.

Klicka här för att ansöka om Collector EasyCard!

Lätt att använda och enkelt att få

De flesta kreditkort är lätta att använda så i detta fall sticker inte detta kort ut från mängden. Att det däremot är lättare att få än andra kreditkort kan mycket väl vara sant. Orsaken är att krediten maximalt är 30.000kr. Betydligt lägre än många andra kort.

Att det är lättare att få är just dess stora fördel. Nackdelarna ligger i kostnaden i förhållande till vad man får. Årsavgiften är på 290kr (normal) men där till kommer hög avgift vid uttag i Sverige och utomlands. I och med att det inte finns något bonusprogram till kortet så blir dess fördel just att man skjuta upp betalningen om så önskas. Utöver det ingår en reseförsäkring. Med tanke på att ett flertal andra kreditkort är mer eknomiskt fördelaktiga bör man jämföra innan detta kort tecknas. Men fördelen att det är lätt att få kvarstår och något som gör att det sticker ut mot andra.

Collector EasyCard är ett kreditkort som i grund och botten är kopplat till MasterCard som också är ett av världens mest använda kreditkort. Med EasyCard kan du snabbt och enkelt handla på kredit, vare sig det gäller köp i butiker eller köp på Internet. Med EasyCard samlar du alla inköp på en faktura som du betalar snabbt och enkelt efter att lönen blivit utbetald. Kortet ger dig 30 000 kronors kredit och ansökningsförfarandet är väldigt enkelt. Så länge hela fakturan betalas så tillkommer inga extra avgifter eller räntor. Behöver du använda dig av en avbetalning erbjuds även det här i

Kortfakta

Krav

– Minst 20 år fyllda
– Bosatt i Sverige
– Inga betalningsanmärkningar

Förmåner

– Upp till 56 dagars räntefri kredit
– 30 000 kronor i kreditgräns
– Avbetalningsmöjligheter för större belopp
– Reseförsäkring genom Folksam
– Avbeställningsskydd

Priser

Årsavgift: 290 kronor
Årsavgift extrakort: 150 kr
Förseningsavgift: 150 kr
Ersättningskort: 150 kr
Avgift kontantuttag: 4 %, lägst 50 kr
Administrationsavgift: 19 kr

Om Collector AB

Collector är ett finansbolag som strävar efter att vara en kreativ och nytänkande aktör inom Collectors finansiella företags- och privattjänster. Collector erbjuder factoring, kredithantering och fakturalösningar för e-handel och detaljhandel. Collector företagstjänster erbjuder lösningar för företag som vill frigöra kapital och därigenom kunna fokusera på fortsatt tillväxt. Med på köpet följer minskad risk och avlastning i det administrativa arbetet. Collector Commerce erbjuder tjänster som möjliggör effektiva och säkra köp mot faktura och delbetalning. Bland kunderna återfinns både e-handelsföretag och butiker.

Collector har också ett tjänsteutbud riktat till privatpersoner i Norden. Där erbjuder vi både inlåning (endast i Sverige) och utlåning samt två egenbrandade Mastercard: Collector Easycard och Collector easyliving. Läs mer om Collector koncernen. Collector blev nyligen börsnoterad och aktien kan handlas hos Avanza.

Klicka här för att ansöka om Collector EasyCard!

Smarta fördelar

EasyCard är ett kreditkort fyllt med smarta fördelar. Som EasyCard kund kan du delbetala dina räkningar i din egen takt. Kortet fungerar både i fysiska butiker och på internet. Kreditkortet accepteras på över 32 miljoner ställen världen över. Det är både lätt att ansöka och lätt att få ett EasyCard med kreditutrymme på upp till 30 000 kronor. Det är perfekt med ett kreditutrymme som du kan utnyttja vid oplanerade utgifter, exempelvis om bilen eller kylskåpet går sönder. Varje månad får du en faktura där alla dina köp samlas vilket ger dig en bra koll på din ekonomi.

EasyCard är ett kreditkort som är kopplat till MasterCard, ett av världens mest användbara kort. Med EasyCard kan du handla på kredit enkelt, tryggt och säkert i butiker och på internet. Kortet ger dig upp till 30 000 kronors kredit vilket betyder att du har pengar att handla för, till och med dagen före lön. Det är lätt att ansöka om ett eget EasyCard. Och det är enkelt att få.

EasyCard ger dig upp till 30 000 kronors kredit. Det är pengar som ger dig större frihet och mer handlingsutrymme i din vardag. När kylskåpet plötsligt går sönder, när bilen stannar eller när du vill unna dig själv något extra.

Kortet

Easycard kreditkort från Collector är ett kreditkort som är enkelt att söka efter, och dessutom enkelt att få. Det beror på att kortet har en lägre kreditgräns. Du som har ett Collector Easycard kreditkort har en kredit på upp till 30 000 kronor, vilken är räntefri i upp till 56 dagar. Du har när du ska betala av din kredit sedan möjlighet att dela upp betalningstillfällena. Med hjälp av Collectors kundwebb får du lätt en översikt över dina utgifter från Collector Easycard kreditkort. Att ha Easycard kreditkort kostar 290 kronor per år.

Collector Easycard kreditkort är perfekt att betala din resa med, samt att sedan ta med på resan. Det för att du genom att betala med kortet får en reseförsäkring och avbeställningsskydd. I och med att Easycard kreditkort har Mastercard kan du dessutom använda kortet i princip var som helst, oavsett i vilket hörn av världen du är. Du som har Collector Easycard kreditkort kan dessutom ta del av Mastercards upplevelsepaket priceless cities, där erbjudanden om spännande upplevelser erbjuds dig som är registrerad.

Du som vill ha ett Easycard kreditkort från Collector kan lätt ansöka om kortet online. Om du skulle vilja ha ett extra kort till en familjemedlem går också det att lösa med Easycard kreditkort.

”Easy” betyder just enkelt

Med ett EasyCard kreditkort kan man få en kredit på upp till 30 000 kronor. Det ger en trygghet både i vardagen och när man är på semester. Man vet aldrig vad som kan hända. En tand kan gå sönder, eller man behöver lite extra pengar för att åka på semester. Då är det skönt att ha ett kreditkort att falla tillbaka på. Man börjar ofta med en lägre kreditgräns. Efter 6 månader och om man har gjort tre köp, kan man ansöka om att höja den.

EasyCard ges ut av Collector Finance & Law, och det är verkligen lätt att ansöka om detta kreditkort. Man fyller i ett formulär på nätet och skickar in det. För att kunna få ett Easy Card måste man vara minst 20 år gammal och fast bosatt i Sverige. Man får heller inte ha några betalningsanmärkningar. När man skickat in ansökan gör de en kreditkontroll, och om man blir godkänd skickar de ett kontrakt som man skriver under. Man får sedan snabbt kortet hemskickat direkt i brevlådan.

Eftersom Easy Card är kopplat till MasterCard är det mycket användbart. Master Card är ett av världens största när det kommer till kreditkort, och man kan använda det nästan överallt. Med EasyCard kreditkort kan man både betala för tjänster och varor, samt ta ut kontanter, i över 210 länder.

Klicka här för att ansöka om Collector EasyCard!

Håll koll på ekonomin

Med EasyCard är det lätt att hålla koll på ekonomin. Varje månad skickar de en uppställning med förra månadens betalningar och uttag. Om man väljer att betala hela fakturan på en gång, tillkommer det inga räntor.  Detta innebär i praktiken att man kan ha upp till 56 dagar räntefri kredit med EasyCard.

Om man väljer att dela upp betalningen med EasyCard kreditkort kan man själv bestämma hur mycket man ska betala varje månad. På det sättet kan man planera sin ekonomi, vissa månader betalar man mer och andra lite mindre. Minsta betalning är 1/36 del av beloppet eller 99 kronor. När man gör delbetalningar tillkommer det ränta på den återstående summan. Man kan också ha två betalningsfria månader om året, då man bara betalar räntorna.

Det ingår en reseförsäkring samt avbeställningsskydd när man betalar sin resa med ett EasyCard kreditkort. Denna gäller för resor i hela världen och tecknas av Folksam. Man behöver alltså inte teckna en separat försäkring, detta är en bonus man får av Easy Card.

Säkra betalningar

Med EasyCard har man tillgång till tjänsten MasterCard SecureCode som är ett skydd för säkra betalningar på nätet. Man skapar ett lösenord och ett personligt meddelande. Varje gång man  handlar på nätet måste man uppge denna kod, efter att man sett det personliga meddelandet. De flesta nätbutiker är anslutna till den här tjänsten. Annars kan man använda EasyCard kortet utan koden för att betala.

Både hemma och på resor, samt när man handlar på nätet har man nytta av ett kreditkort. Det är lätt och smidigt att använda EasyCard kreditkort, vilket säkert har bidragit till dess popularitet.

banner_14599

Bli först med att kommentera

Kommentera

WordPress spam blocked by CleanTalk.