Collector Easyliving Kreditkort

banner_19801Easyliving Collector Kreditkort är ett relativt nytt kort från Collector som är laddat med många försäkringar och förmåner. Du får en reseförsäkring med avbeställningsskydd, självriskskydd och olycksfallsförsäkring på köpet när du beställer resan med kortet. Fler försäkringar finns också vid shopping, (bl a en shopping- och evenemangsförsäkring), samt allriskförsäkring och till och med förlängd garanti vid köp av olika elprodukter.

Med Collector Easyliving Kreditkort kan man få upp till till 100 000 kronor i kredit. Det är lätt att ansöka om ett eget Easyliving och relativt lätt att bli beviljad kortet. Collector Easyliving kreditkort är att betrakta som ett lån utan säkerhet eller rättare sagt en kreditkort utan säkerhet. Collector lägger sig inte i vad du använder pengarna till och deras motto är ”Vi brukar kunna säga ja när storbanken nekar”.

Collector Easyliving kreditkort

Collector Easyliving är kopplat till Mastercard som är ett av världens mest användbara kort och gäller över hela världen samt ger dig också möjlighet till att dela upp din betalning. Med kreditkortet kan man handla på avbetalning enkelt, tryggt och säkert i butiker och på internet. När du betalar med easyliving ingår dessutom shopping-, evenemangs- och reseförsäkring med avbeställningsskydd. Collector Easyliving lägger heller inte på något valutapåslag när du handlar utomlands. Du får även förmånliga rabatter hos samarbetspartners som Resia, Destly, Interhome m fl.

Collector Easyliving – du kan få upp till 100.000 kr kredit

Easyliving ger upp till 100.000 kronor som räntefri kredit upp till 56 dagar. Kreditkortet kan användas i butiker, på restauranger, i uttagsautomater och på banker över hela världen.

Det går att betala i sin egen takt

När man handlar på kredit samlas alla inköp på en månadsfaktura som gör det enkelt att följa alla inköp och uttag. Detta gör att man kan få en bättre koll med ett kreditkort som Easyliving, snarare än kontanter.

Varje månad skickar Collector en faktura på förra månadens gjorda inköp och uttag. Betalar du hela fakturabeloppet på en gång tillkommer ingen ränta. Collectors kreditkort erbjuder även säker betalning över Internet. Med tjänsten ”Säkra Betalningar” kan man som kund identifiera sig med ett lösenord/säkerhetskod när köp görs på internet. I och med identifieringen blir handeln på internet säkrare och risken för kortbedrägerier mindre.
När fakturan kommer i brevlådan bestämmer man själv hur mycket man vill betala. Dock måste man minst betala 1/36-del av den utnyttjade krediten och minst 99 kronor av fakturerat belopp. Väljer du att dela upp beloppet tillkommer en ränta på den återstående summan.

Klicka här för att ansöka om kortet!

Kreditkort med reseförsäkring

En omfattande reseförsäkring ingår i kortet tillsammans med ett avbeställningsskydd. Försäkringen som tecknas i samband med beviljandet av kortet gäller för resor över hela världen.

Höjd kreditgräns

Höja kreditgräns? Man kan enkelt ansöka om ett höjt kreditbelopp, upp till 100 000 kronor. Grundkrav för att ansöka om höjd kreditgräns är att man har haft sitt kreditkort i minst 6 månader.

Collector Easyliving: grundkrav för ansökan

För att ansöka om ett Collector Easyliving Kreditkort måste du uppfylla följande grundkrav:

Du är minst 20 år
Din årsinkomst är minst 120 000 kr
Du är skriven i Sverige sedan 2 år
Du har inga betalningsanmärkningar

Hur ansöker man om Collector Easyliving kreditkort?

Ansök och få svar inom ett några sekunder efter en sedvanlig kreditprövning. Du kan ansöka genom att klicka på någon av länkarna i denna text, eller på någon banner på denna sida. När din ansökan preliminärt godkänts får du ett dokument innehållande din ansökan.

Öppna dokumentet, skriv ut och skriv under med ditt namn.
Skicka påskrivet dokument till Collector utan kostnad:

Frisvar Collector easyliving
Kundnummer 201 682 100
404 20 Göteborg

Har man inte möjlighet att skriva ut dokumentet själv kan Collector göra det åt dig. Klicka på länken som kommer upp när ansökan är genomförd så skriver Collector ut det och skickar hem det till dig för påskrift. Returnera brevet i det medföljande kuvertet.

När Collector har mottagit den signerade ansökan kan Collector göra sin slutgiltiga kontroll. Om ansökan godkänts kommer du att få ditt Collector easyliving inom kort och Collector kontaktar dig för bekräftelse på ansökan. Skulle din kortansökan inte godkännas kontaktar Collector dig via e-post. Kreditgivare är Collector Credit AB. Organisationsnummer: 556597-0513. Östra Hamngatan 24, Box 11914, 404 39 Göteborg.

banner_19799

Collector Easyliving ränta och avgifter

Årsavgiften för Collector Easyliving är 195 kronor. Vid fakturering utgår en administrationsavgift om 19 kronor per avisering.
Vid nyttjande av kredit är årsräntan är 19 % – men du betalar bara ränta om du delbetalar.

Effektiv ränta

Vid nyttjande av kredit är årsräntan just nu 13,95 % – men bara om du delbetalar. Om du betalar hela fakturan på en gång så är krediten räntefri i upp till 56 dagar.

Exempel: Handlar du för 10 000 kronor på kredit och betalar av hela skulden på 12 månader, blir den effektiva räntan 16,85 %. Det totala belopp du betalar är då 10 891 kr och beloppet du betalar per månad är i snitt 908 kr. Beloppen är exempel och beror på hur mycket kredit du nyttjar, hur mycket du betalar per tillfälle och hur snabbt du betalar av krediten. På din faktura anges vilket belopp du minst ska betala. Om du betalar mer än detta belopp blir den effektiva räntan lägre.

Övriga avgifter och räntor

Valutapåslag 0 %
Övertrasseringsavgift 150 kr
Påminnelseavgift 60 kr
Kopia av köpnota/kontoutdrag 100 kr
Avgift för kontantuttag 3 % lägst 45 kr
Ersättningskort 150 kr

Läsarnas omdömen om Easyliving kreditkort

Om ördelarna med kreditkortet:

56 räntefria dagar (räntefri kredit)
Kreditkortet är lätt att använda
Möjlighet att dela upp betalning av utnyttjad kredit
Kundwebb som enkelt ger dig en överblick över dina transaktioner
Mastercard som gäller över hela världen
Rabatter vid shopping
Förmåner och försäkringar vid shopping
– evenemangsförsäkring – gör att du kan boka ditt evenemang tidigare och säkra din plats på konserten, matchen, föreställningen eller loppet. Om du råkar ut för en olycka eller blir sjuk, får du ersättning för avbeställning, utan självrisk.
– förlängd garanti vid köp av hemelektronik – ger dig ytterligare ett år av trygghet vid köp av vitvaror och hemelektronik.
– leveransförsäkring vid e-handel – ersätter skadad eller saknad vara vid e-handel inom EU.
– allriskförsäkring – täcker oförutsedda skador (inklusive förlust) på hemelektronik och hushållsmaskiner i ditt hem eller fritidshus.

Om försäkringarna:

– Omfattande reseförsäkring och avbeställningsskydd ingår
– förseningsförsäkring för incheckat bagage
– olycksfallsförsäkring
– o kr i valutapåslag

Klicka här för att ansöka om kortet!

Collector öppettider och kontaktuppgifter

Collector Easyliving har öppet vardagar Måndag – Fredag: 08.00-17.00.

Collector Easyliving support e-post för Collector Easyliving: info@collector.se

Collector Easyliving support, telefon: 031-750 27 70

Mer om kreditkortet Collector Easyliving

Collector Easyliving Kreditkort har hyllats som ett av de allra bästa kreditkorten i Sverige. Här ingår gratis reseförsäkring och avbeställningsskydd (Folksam) samt evenemangsförsäkring och allriskförsäkring helt utan extra kostnad vid köp med Collector EasyLiving kortet. Du får alltså detta om du använder Collector EasyLiving kreditkort när du handlar – inte illa va? Collector EasyLiving är en av våra favoriter när du ska ut och resa – det är nämligen inget valutapåslag om du tar ut pengar utomlands. Så passa på och läs mer om Collector EasyLiving – ett av de allra mest långsiktiga korten som finns då det lätt kompletterar din privatekonomi med försäkringar du behöver till ett bra pris med en fast årsavgift på 195 kr per år samt en av de lägsta räntorna på marknaden. Ansök redan idag!

Collector Easyliving Kreditkort är ett kreditkort från Collector som använder sig av Mastercard, vilket gör att du kan använda kortet i princip överallt i hela världen. Med kortet kan du dra nytta av en kredit som sträcker sig upp till 100 000 kronor och som är räntefri i 56 dagar, samtidigt som du ges möjlighet att dela upp dina betalningar. Du måste dock betala minst 1/36-del av fakturan åt gången.

Du har med kortet också en kostnadsfri reseförsäkring med avbeställningsskydd, och kan när du är ute och reser shoppa utan valutapåslag. Det är en av anledningarna till varför kortet har utsetts till Sveriges bästa resekort. Med Collector Easyliving Kreditkort får du utöver det här också ta del av rabatter.

Med Easyliving kreditkort kan du hålla koll på din ekonomi på nätet, med hjälp av kundwebben. Där kan du tydligt se vilka köp du gjort med kredikortet och hur din balans på kontot ser ut. Du kan för att få det att kännas lite mer personligt få ditt Collector Easyliving kreditkort i tre olika färger, lila, rosa och orange. Ansöka om Easyliving kreditkort kan du snabbt och enkelt göra online på Collectors hemsida.

Ska du på ett event?

Ska du gå på konsert eller en teaterföreställning? Då gör du bäst i att betala biljetterna med till exempel Collector Easyliving Kreditkort Master Card eller Marginalen Gold där ett evenemangsskydd ingår. Om du blir sjuk och inte kan gå på föreställningen får du pengarna tillbaka genom kortet.

Kreditkortet Collector EasyLiving är perfekt för den som reser mycket och som vill ha en tryggare vardag. Collector EasyLiving kan du handla på kredit, upp till 100 000 kr, räntefritt upp till 56 dagar och handlar du utomlands så tillkommer inget valutapåslag.

Extra försäkringar för en tryggare vardag

Med kortet tillkommer en rad olika försäkringar som bland annat reseförsäkring, avbeställningsskydd, omfattande försäkringsskydd genom ERV, en extra försäkring som förlänger din garanti på köpta varor, evenemangsförsäkring, allriskförsäkringen på vitvaror och elektronik med mera. Ett kort som ger dig ett omfattande skydd i din vardag, så att du kan tänka på annat ”easy living” helt enkelt.

Trevliga erbjudanden

Förutom en omfattande reseförsäkring så ger Collector dig möjligheten att ta del av unika och fördelaktiga erbjudanden på bland annat resor och boenden utomlands. Erbjudanden som byts ut med jämna mellanrum och som ger dig extra mycket resor för pengarna.

Klicka här för att ansöka om kortet!

Mer fakta om Collector Easyliving Kreditkort

Krav
– Minst 20 år fyllda
– Bosatt i Sverige sedan 2 år
– Årsinkomst på minst 120 000 kr
– Inga betalningsanmärkningar
Förmåner
– Upp till 56 dagars räntefri kredit
– 100 000 kronor i krediter
– Omfattande försäkringsskydd genom ERV
– Avbetalningsmöjligheter för större belopp
– Extra försäkring vid köp över internet
– Allriskförsäkringen på hemelektronik och hushållsmaskiner i hemmet
– Reseförsäkring genom Folksam
– Avbeställningsskydd
Priser
Årsavgift: 195 kronor
Valutapåslag: 0 %
Förseningsavgift: 150 kr
Ersättningskort: 150 kr
Avgift kontantuttag: 3 %, lägst 45 kr
Administrationsavgift: 0 kr
Inga fakturaavgifter.

Easy Living kreditkort från Collector

Collector har två olika kreditkort; Easycard och Easyliving. Med Collector Easyliving Kreditkort kan man ha en kredit på upp till 100 000 kr och kortet har en del andra utökade funktioner.

Försäkringspaket inbakat i kreditkortet

Collector Easyliving har flera försäkringar inbakade i kortet som ska ge dig som konsument en trygghet i dina inköp. Försäkringslösningen erbjuds genom ett samarbete med ERV Sverige.

Avbeställningsskydd och reseförsäkring

Om man betalar resan med kreditkortet ingår avbeställningsskydd och reseförsäkring utan självrisk. Det gör att du inte behöver lägga till det vid bokningen. I reseförsäkringen ingår försäkring vid försening av både resan och ditt bagage. Försäkringen ger också självriskeliminering för ditt hem och bil under tiden du är på resande fot. Reseförsäkringen hanteras av Folksam.

Kortet har inga valutapåslag när du handlar i andra valutor än SEK.

Försäkringar vid köp av varor och tjänster

När du köper varor i butik eller över nätet och när du bokar evenemang av olika slag skyddas ditt köp av en allriskförsäkring och leveransförsäkring. I Easyliving ingår ett paket med försäkringar för köptrygghet, som gäller när du betalar produkten eller tjänsten i sin helhet med kortet.

Med köpförsäkringar och erbjudanden ska kortet öka intresset för smart shopping. Collector easyliving passar en person med en aktiv livsstil där medvetna val görs gällande allt ifrån resor, till shopping och privatekonomi.

Att nöja sig med de villkor banken erbjuder, där man har sitt lönekonto, är idag inte lika självklart som tidigare. Idag finns anledning att spana runt bland finansbolag och andra banker för att välja det alternativ som är mest fördelaktigt inom varje område av privatekonomin. Likväl som att vi gör medvetna val om exempelvis vilken väska vi väljer eller vilket resmål vi åker till, jämförs i allt högre grad var vi får bäst villkor för finansiella produkter. Collector har noterat denna efterfrågan även på kreditkort och har därför tagit fram Collector easyliving som ska möta den medvetna kundens behov.

– Vi lanserar det nya kortet Collector easyliving som ett led i vår plan att ständigt utveckla bättre produkter mer mervärde. Kortet ska ha extraordinärt bra erbjudanden, på resa och på hemmaplan, samt förmånliga villkor. Tanken är att shoppa smartare, inte mer!”, säger Lena Apler, CEO Collector.

banner_19804

Tillfällen till smart och medveten shopping

Med flera försäkringar kopplade till kortet ger det mervärde och trygghet för konsumenten. Försäkringarna, som är framtagna i samarbete med ERV, ersätter avbeställningskostnader vid avbokning av olika typer av evenemang, ger ett års förlängd garanti vid köp av exempelvis vitvaror, samt allriskskydd för hemelektronik och hushållsmaskiner. Leveransförsäkring vid e-handel ingår också.

Kunderna kommer även kunna ta del av månatliga erbjudanden hos olika partners inom mode, heminredning, mat och resor. Utan valutapåslag, men med reseförsäkring och avbeställningsskydd blir kortet en trygghet i plånboken även på resan.

Vill du veta mer om Collector Easyliving?

Collector easyliving är ett kreditkort som lanseras under hösten 2013 och är framtaget för att ha tydliga fördelar inom alla de områden som den gemene svensken tycker är viktigt med ett kreditkort. Det är tryggt och förnuftigt med fördelar som säkra internetköp och flera livsstilsförsäkringar för resa och shopping. Samtidigt så är det ett utmärkt shopping- och resekort med fördelar som 0 % i valutapåslag och ett stort fokus på konkurrenskraftiga erbjudanden. Dessutom går det att välja färg på sitt Collector easyliving: lila, rosa eller orange.

Om ERV

ERV, som tidigare hette Europeiska, är en av de största aktörerna på den svenska marknaden för privat- och tjänstereseförsäkring samt försäkring för utlandsstationerade. ERV i Sverige försäkrar årligen 2 miljoner privatresenärer, 1,5 miljoner tjänsteresenärer och 12 000 utlandsplacerade i över 100 länder runt om i världen. Vi tillhandahåller även specialförsäkringar för klockor och smycken. ERV är experten på resesäkerhet inom ERGO Insurance Group och är en del av Munich Re, ett av världens ledande återförsäkringsbolag och riskbärare.

Har du funderingar kring att skaffa ett betalkort eller kreditkort?

”Betalar du med kreditkort faller köpet under Konsumentkreditlagen. Kan du bevisa att du inte fått en vara eller tjänst du betalat för kan du få pengarna tillbaka av kortföretaget. Hade du betalat med ditt vanliga bankkort är det svårare då pengarna redan är dragna och betalda till företaget, säger Joakim Kinell produktchef Collector easyliving.

Kortet har bland annat en evenemangsförsäkring. Jag skattar inte försäkringar som så viktigt, men Isabella gillar sådant. Tycker dock att det är bra att ha när det ändå ingår. Så tycker vi att det är roligt att Collector drivs av en kvinnlig entreprenör; Lena Apler, läs gärna hennes blogg.

Information från företaget: Collector Easyliving

Collector easyliving är ett kreditkort, kopplat till Mastercard, som är idealt att resa och shoppa med. Tack vare förmånliga försäkringar, är easyliving också ett kort som man kan känna sig trygg med. Du kan få upp till 100 000 kronors kredit vilket ger ett större handlingsutrymme i din vardag och möjlighet att shoppa smartare.

Med Collector easyliving kan du handla på kredit enkelt, tryggt och säkert i butiker och på internet. Alla dina köp samlas på en tydlig månadsfaktura som gör det enkelt att följa varje transaktion. Med Collector easyliving får du med andra ord bättre koll på din ekonomi. Varje månad skickar vi en faktura på förra månadens inköp och uttag, helt utan aviavgift. Betalar du hela fakturabeloppet tillkommer ingen ränta. Då får du upp till 56 dagars räntefri kredit.

När din faktura kommer bestämmer du själv hur mycket du vill betala. Du kan som minst betala 1/36-del och lägst 99 kronor av fakturerat belopp. När du betalar i din egen takt blir det lättare att planera din vardagsekonomi. Somliga månader betalar du kanske mer och andra mindre. Väljer du att dela upp beloppet tillkommer en ränta på den återstående summan.

Collector easyliving kan du använda i butiker, på restauranger, i uttagsautomater och på banker över hela världen. Och det tillkommer inget valutapåslag när du handlar i annan valuta. Dessutom ingår reseförsäkring med avbeställningsskydd när du betalar resan med kortet.

Klicka här för att ansöka om kortet!

För att du ska kunna göra smarta köp och samtidigt känna dig helt trygg, så innehåller kortet flera förmånliga försäkringar och mängder av erbjudanden.

Grundkrav för sökande:

* Du är minst 20 år

* Du är bosatt i Sverige

* Du har inga betalningsanmärkningar

banner_19805

Bli först med att kommentera

Kommentera

WordPress spam blocked by CleanTalk.