EverydayPlus

Everyday300x250EverydayPlus kan närmast beskrivas som ett kreditkort i mobilen och erbjuder ett flexibelt kreditutrymme som dock inte är kopplat till något plaskort. I stället får du som kredittagare i praktiken ett vanligt konto hos EverydayPlus från vilket du kan ta ut pengar när du vill, vilken tid som helst på dygnet. Det går att använda krediten som en buffert eller för att täcka oförutsedda utgifter.

Hur lånar man hos EverydayPlus?

Du får börja med att bestämma hur stort kreditutrymme du vill ha. Nästa steg är att legitimera dig via din internetbank eller e-legitimation. När du sedan har fyllt i en del grundläggande personlig information och kreditinformation, och EverydayPlus har gjort en kreditupplysning, får du underteckna låneavtalet elektroniskt och kan sedan börja utnyttja din kredit direkt. Hela ansökningsprocessen tar inte mer än en timme om du skickar in din ansökan under ordinarie öppettider.

För att sedan utnyttja din kredit kan du antingen logga in på din kundsida eller skicka ett sms till Everyday +. Om du har personkonto hos Nordea sker överföringen genast. För andra banker får du pengarna på kontot samma dag om du begär överföringen innan kl. 13:30 och nästkommande dag vid uttag efter samma tidpunkt.

Enligt hemsidan kan alla svenska medborgare mellan 20-75 år, som saknar betalningsanmärkningar och i övrigt har en ordnad ekonomi, bli beviljad en kredit hos EverydayPlus. Studerar du villkoren lite närmare tillkommer att du ska ha en folkbokföringsadress i Sverige, ett eget mobilnummer och en god kredithistorik. EverydayPlus tar inte UC för kreditupplysning utan istället används kreditupplysningsföretaget Bisnode.

Klicka här för att ansöka om en kredit hos EveryDayPlus!

EverydayPlus är ett privatlån upp till 15000 kr! EverydayPlus kredit är som ett kreditkort i mobilen och där krediten kan utnyttjas när du vill direkt via mobilen. Man kan låna upp till 15 000 kronor utan någon fast årsavgift eller andra dolda kostnader snabbt och enkelt och utan uc. Att ansöka om EverydayPlus Kredit är helt kostnadsfritt och man betalar endast för den kredit du utnyttjar. En bra extra kredit att ha tillgänglig vid akuta behov när pengarna tar slut.

Räntor och avgifter

Du kan välja att återbetala hela krediten på en och samma gång. Om du gör det betalar du en förutbestämd ränta på beloppet. Du kan också göra delbetalningar på minst 1/5 av din utnyttjade kredit. Om du gör det tillkommer en månadsränta.

Priserna för EverydayPlus (OPR-Finance AB) är faktiskt något bättre än vad som framgår på hemsidan eftersom priserna är för en genomsnittlig låneperiod baserad på 45 dagar, inte 30, som annars är standard för prisjämförelser. Lånen hos Everydayplus kan delbetalas över 5 månader om du hellre skulle vilja det. Du måste då avbetala minst 1/5 av det totala lånet för varje delbetalning och en kostnad på 5% av lånat belopp tillkommer på den kredit som återstår efter förfallodagen. Everyday Plus har varit igång sedan 2005.

Hur fungerar Everyday +?

EverydayPlus kredit fungerar som ett kreditkort fast i mobilen och som kan utnyttjas. EverydayPlus kredit är en flexibel kreditservice som ger dig möjlighet att låna upp till 15 000 kronor till vad du vill, utan någon fast årsavgift eller andra dolda kostnader. Det ställs heller inga frågor kring vad du ska använda pengarna till. När du tecknat ditt EverdayPlus kreditavtal kan du göra uttag direkt från din kredit till ditt eget bankkonto. Du kan ta ut den summa du vill inom din kreditgräns, till ditt bankkonto, antingen via mobiltelefon eller internet.

EverydayPlus mål är att dels förse konsumenter med en flexibel kredit som kan utnyttjas likt ett vanligt kredit kort, (men utan att ha ett faktiskt plastkort), samt skapa möjligheten för konsumenten att köpa produkter online för att sedan betala när produkten har anlänt via faktura.

EverydayHeader

Kort fakta

* Ansökningar och uttag behandlas varje dag mellan 7-21
* Inga fasta månads- eller årsavgifter
* Du betalar bara för den kredit du utnyttjar
* Du kan delbetala din faktura på fem månader

Att ansöka och teckna kreditavtal hos EverydayPlus tar bara några minuter och sker snabbt på EverdayPlus hemsida, www.everydayplus.se. Kreditavtalet tecknas genom inloggning till tjänsten med hjälp av BankID eller E-legitimation. När kreditavtal är tecknat med EverydayPlus och krediten beviljas så är krediten fritt tillgänglig för dig och du kan börja ta ut pengar.

Kundtjänst och öppettider

Kundtjänsten på EverydayPlus är öppen alla dagar under veckan, vilket är något som är lite unikt bland långivare. Du kontaktar kundservice via telefon (08-225 115) eller e-post (kundtjanst@everydayplus.se). Öppettiderna är måndag-fredag kl. 09-21 och lördag-söndag kl. 10-15.

Ansökan om EverydayPlus och utbetalning

Att ansöka om EverydayPlus kredit är helt kostnadsfritt och du betalar bara för den kredit du utnyttjar. Utbetalning av uttag hos EverdayPlus kredit beror på vilken bank man använder. Om man har ett bankkonto hos Nordea så sker utbetalning nästan direkt då pengar överförs inom en kvart under öppettiderna. Omedelbar utbetalning sker till Nordea. Ifall man ett bankkonto hos en annan bank så tar överföringen lite längre tid. Om EverdayPlus kreditavtalet signerats med BankID eller E-legitimation före kl 13:30 så kommer pengarna redan samma dag.

Uttag hos annan bank än Nordea:

– uttag före kl. 13.30 på vardagar över senare samma dag innan kl. 18.
– uttag efter kl. 13.30 betalas pengarna ut nästkommande bankdag

Klicka här för att ansöka om en kredit hos EveryDayPlus!

Everyday+ priser

Det som är bra med EverydayPlus är att du betalar för den del av krediten som du utnyttjar, samt att det inte tillkommer några andra fasta månadsavgifter. Under de första 10 dagarna efter att ett lån tagits är räntan på 15% på den utnyttjade krediten. Därefter är det en räntefri period fram tills början av den andra månaden och då är räntan 5% per månad.

Om du väljer att delbetala din faktura tillkommer en ränta på 5 % av den summa som återstår på din faktura efter förfallodagen. Räntan läggs på nästa månadsfaktura. Minsta delbetalning är 1/5 av den totala summan på fakturan, dock minst 200 kronor (om totalsumman är 1000 kronor eller mindre, är den minsta betalningen således 200 kronor).

Förvandla mobilen till ett kreditkort!

Ett lån hos EverydayPlus fungerar på så vis att du ansöker om en kreditlimit som du sedan kan nyttja för att plocka ut pengar när det väl passar dig. Denna kreditlimit ligger på 3 000 till 15 000 kr och bestäms av EverydayPlus utifrån kreditupplysningen Minsta uttag du kan ta ut är 200 kr och uttag kan göras en gång per dag. Du betalar enbart ränta och avgifter när du väl gör uttag så du betalar inga avgifter för att ha beviljats en kreditlimit.

Fördelar med EverydayPlus

* Flexibelt låneupplägg – Du bestämmer helt och hållet själv när du vill plocka ut ditt lån och dina pengar.
* Betala enbart för brukad kredit – Du betalar enbart för den kredit du nyttjar hos EverydayPlus. Tar du inte ut några pengar betalar du heller inga avgifter eller räntor.
* Dela upp dina återbetalningar – Hos EverydayPlus kan du välja mellan att betala tillbaka hela lånet på en gång eller att dela upp detta på flera återbetalningar.
* Ingen UC – EverydayPlus använder sig inte av UC utan istället Bisnode för att göra kreditupplysningar.

Lånevillkor för att låna pengar hos EverydayPlus

Du är mellan 20 och 75 år gammal och har en taxerad årsinkomst. Har du en låg taxerad årsinkomst från föregående år men nyligen har börjat arbeta igen så tar EverydayPlus detta i beaktande och kan godkänna din ansökning trots detta. Du saknar betalningsanmärkningar och du klarar en sedvanlig kreditprövning.

Hur lång tid tar det?

Det första du gör när du vill låna pengar från EverydayPlus är att skapa ett konto på deras sajt. I samband med att du skapar ditt konto verifierar du din identitet med e-legitimation, BankID eller Instantor. Instantor är en speciell tjänst där du loggar in till din bank med hjälp av din bankdosa eller bankkoder. Instantor verifierar sedan ditt kontonummer, analyserar dina transaktioner och säkerställer för EverydayPlus att du har en korrekt identitet samt godkänd återbetalningsförmåga. När du har skapat ditt konto samt tecknat låneavtalet med EverydayPlus kan du göra ett direktuttag till ditt konto. Dessa uttag kan göras via internet eller via sms.

Klicka här för att ansöka om en kredit hos EveryDayPlus!

Ägarförhållanden

EverydayPlus ägs av ett av Finlands mest väletablerade låneaktörer som grundades 2005. De erbjuder en mycket enkel kreditlösning då man som konsument skall kunna använda sin kredit i likhet med ett vanligt kreditkort utan att inneha ett fysiskt kort. Det skapar även möjligheter att kunna handla online och sedan betala via faktura. Lånet blir som ett kreditkort i mobilen eller via internet.

Det finns inga dolda avgifter som till exempel årsavgifter eller månadsutgifter när man ansöker om ett lån. Det enda som tillkommer är ränta på det belopp man har utnyttjat av sin lånade kredit. De 10 första dagarna betalar man en ränta på 15% av det utnyttjade beloppet. Efter 10 dagar så är krediten räntefri fram till och med i början av den tredje betalningsmånaden då räntan går över till 5% av det utnyttjade beloppet.

Återbetalning

Väljer man att delbetala krediten så är minsta delbetalning 1/5 med lägsta belopp på 200. Räntan räknas ut i slutet av varje månad och läggs sedan på nästkommande faktura. Man kan ansöka om kredit om man är mellan 20 och 75 år. Lånebeloppet är mellan 3000 – 15000 kronor. Man utnyttjar endast den del av det ansökta beloppet man vill. Man kan välja mellan att använda hela summan eller att dela upp det i mindre uttag.
Det kostar inget att ansöka om ett lån eller att få det. Krediten är flexibel och man har åtkomst till pengarna överallt så länge man har en mobil eller annan internetåtkomst.

Fakturan kommer en gång per månad och man väljer antingen att betala hela beloppet direkt eller delbetalning. Det kostar ingenting extra att betala hela summan det enda som tillkommer är ränta fram tills den dag då lånet är betalat. Delbetalning kan göras i upp till 5 månader. EverydayPlus behandlar ansökningar varje dag 17-21 och har en mycket hängiven kundservice som gärna hjälper till om man har frågor och funderingar.

Kundservice och kontakt

OPR-Säkerhet AB
Eriksbergsgatan 10b
114 30 Stockholm
Tel 08-225 115

Översikt

EverydayPlus lånar dig 3000-15000 kr snabbt och ansökningar behandlas inom 15 minuter varje dag. Uttagstiden varierar beroende på kundens bank. Du kan ansöka 24/7 kostnadsfritt. Kunden måste vara minst 20 år.

Mer fakta om Everyday Plus

EverydayPlus Kredit är en onlinetjänst där man kan låna upp till 15 000 kronor till vad som helst. Man kan antingen ta ut hela summan direkt eller bara använda sig av delar av krediten. Det kostar endast när man utnyttjar krediten. Det är lite som ett kreditkort, men det finns inga kort och inga årsavgifter. Det kostar inget att ansöka om kredit heller.

Uttag görs till ett bankkonto via internet på dator, surfplatta eller via mobilen. Man kan max göra ett uttag från kreditkontot en gång om dagen.

En gång i månaden erhålls en faktura med sammanställning på uttag man gjort och vilken kostnadsränta man måste betala. Behöver man delbetala kan man göra det på maximalt fem månader.

Vad kostar en kredit på Everyday Plus?

Att inneha själva krediten kostar inget då man inte betalar några årsavgifter för själva krediten. Det är först när man utnyttjar den som det kostar. Många kreditkort har en årsavgift på 100-500 kr.

Räntekostnaden hos EverydayPlus är dock mycket högre än på en utnyttjad kredit på ett kreditkort. Den effektiva årsräntan ligger på 99,83% vid ett utnyttjande av 5000 kr och delbetalning 5 ggr. Nominella räntan varierar på ett något krångligt sätt där de första 10 dagarna belastas du med 15% ränta. Efter det följer en räntefri period på 20 dagar. Därefter löper det en 5% ränta per månad.

Den kreditgräns du kan ansöka om är från 3000 kr upp till maximalt 15 000 kr. Det minsta beloppet du kan ta ut från din kredit är 200 kr. För att kunna ansöka om kredit hos Everyday Plus måste du vara mellan 20 och 75 år. Du måste inneha svenskt medborgarskap och ha ett bankkonto i en svensk internetbank. Du behöver också vara folkbokförd i Sverige och ha ett svenskt mobilnummer.

Det står inget om minsta inkomst i villkorstexten men en kreditupplysning hos Bisnode görs. Du får inte ha några betalningsanmärkningar om du ska beviljas kredit från Everyday Plus.

Klicka här för att ansöka om en kredit hos EveryDayPlus!

EverydayPlus

EverydayPlus drivs i huvudsak av OPR-Finance AB som i sin tur också ägs av OPR-Vakuus Oy som är ett mycket väletablerat finansieringsföretag med säte i Finland. OPR-Vakuus Oy erbjuder idag sina kunder en flexibel och mycket enkel kredit för privatpersoner som bara behöver ett tillfälligt tillskott i kassan. Den vanligaste anledningen som Everydayplus kunderna har när de ansöker om lite extra pengar är att det har hänt något plötsligt som krävt mer än vad de själva klarat av ekonomiskt. Ibland är det också kunder som plötsligt fått en förändrad livssituation och därför behöver ett litet extra tillskott.

Företaget grundades under 2005 har sedan dess hjälp över 300000 kunder med att få sin ekonomi på rätt köl igen. Everydayplus erbjuder inte bara sin kreditlösning för privatpersoner utan också en mycket populär betalningslösning för webbutiker samt en mycket smidig investeringsservice för privata investerare. Företagets populära kreditlösning utnyttjas precis som ett helt vanligt kreditkort fast utan det fysiska kortet. Du kan som låntagare helt enkelt handla saker som vanligt online men du kan istället betala för produkten när den anlänt på faktura. Fakturan kan du sedan dela upp efter avtalad period.

Att ansöka om lån hos EverydayPlus

Hos EverydayPlus kan du ansöka om en kredit mellan 3000 kronor och upp till 15000 kronor som max. Tjänsten är framförallt riktad till dig som är mellan 20 och 75 år. Om du nu har bestämt dig för att ansöka om en kredit hos Everydayplus så kan du enkelt och helt kostnadsfritt ansöka om din kredit. Du betalar självklart bara för den kredit du använder och du kan efter att du har fått din ansökan beviljad välja om du vill ta ut hela beloppet på en gång eller spara lite och se om det räcker med det du har tagit ut först. Du kan också gå in på deras hemsida för att läsa mer om hur mycket din kredit kommer att kosta.

Hos EverydayPlus kan du låna allt ifrån 200 kr upp till 15 000 kr vilket ligger inom ramen för vad smslångivarna brukar erbjuda, men EverydayPlus erbjuder inga vanliga lån utan snarare krediter. Om du till exempel ansökt om en kredit på 10000 kr och den har blivit beviljad kan du antigen ta ut allt som en klumpsumma eller i omgångar. Fördelarna med det är att du bara betalar ränta för den summa du har tagit ut och att du faktiskt inte behöver utnyttja hela krediten om du märker att du inte behöver låna fullt så mycket som du trodde i början. Dessutom kan du låna om och om igen så länge du inte överskrider din kredit.

Snabb kredit

Det som är bra med EverydayPlus kredit är man normalt får sitt kreditavtal inom 15 minuter efter att man har gjort sin ansökan om den har blivit beviljad. Det går alltså lika fort som när man tar ett smslån vilket är unikt när det handlar om krediter. Om du vill utnyttja din kredit på en gång får du pengarna redan samma dag om du ansöker innan kl. 13:30 en vardag, eller på en gång under kontorets öppettider om du har ett Nordea-konto. Kontoret har öppet alla dagar i veckan.

Everydayplus är ett snabblån utan UC, eller egentligen en kredit som du får tillgänglig på dess hemsida. Där kan du själv välja hur mycket du vill ta ut och utnyttja. Skitbra tycker vi, att man inte behöver ta ut “alla pengar” på en gång, utan kan använda beviljad kredit i den takt man vill, eftersom utgifterna kommer in. Dock är återbetalningstiden aningen kort och beloppet litet vilket sänker betyget.

Bolagsinformation

Startade år: 2005
Antal utgivna snabblån: 300.000
Produkter: Snabblån 200-15.000 kr
Åldergräns vid utlåning: 20 år
Återbetalas inom: 45 dagar
Registrerade hos Finansinspektionen: Ja
Besked på ansökan: 15 min
Utbetalning helg: Nej
Låna med betalningsanmärkning: Nej
BankID: Ja
Kreditupplysning från UC: Nej
Omsättning 2013: 0 Tkr
VD: Fredrik Johansson
Verksam i länder: 2 st

Klicka här för att ansöka om en kredit hos EveryDayPlus!

Everyday728x90

Bli först med att kommentera

Kommentera

WordPress spam blocked by CleanTalk.