Hitta billigare hotell med Trivago

banner_23325

Trivagos hotellsök hjälper användare att jämföra hotellpriser från över 200 bokningssidor och mer än 700 000 hotell runtom i världen med endast några få klick. Mer än 45 miljoner resenärer använder Trivagos hotelljämförelse varje månad och sparar i genomsnitt 35% på hotellrummen.

trivago – världens största hotellsöksida

Hitta ditt ideala hotell till det bästa priset på trivago.

trivago grundandes för 9 år sedan, och är idag världens största hotellsöksida på nätet. Varje månad använder 80 miljoner människor trivago som utgångspunkt för att hitta reseinformation. trivago hjälper sina användare att hitta deras ideala hotell och boka det till bästa möjliga pris genom att jämföra priserna från 258 bokningssidor. Vi vill ge dig den bästa reseupplevelsen du kan få för dina pengar. Nöj dig inte med mindre!

Klicka här för att söka billigare hotell med Trivago!

Vad Trivago gör

Du kan söka igen om en bokningssida i taget. Eller så kan du söka igenom hundratals på en gång.

Trivago är en metassökmotor, vilket innebär att vi är som ett slags Google för hotelldeals. När du skriver in dina sökkriterier använder vi dem och finkammar alla bokningssidor på webben för att hitta och presentera alla tillgängliga hotelldeals på ett tydligt och objektivt sätt. Då vi inte tar emot några pengar för annonsering är vi helt och hållet opartiska. Vårt huvudsakliga mål är att ge våra användare all information de behöver för att hitta deras perfekta hotelldeal – så snabbt som möjligt.

Hur går det till?

En sökning kräver endast ett klick, eller hur? Mycket händer i det klicket, vilket Trivagos skickliga tekniska utvecklare jobbar hårt för att optimera varje dag och med väldigt avancerad teknologi. Inom några sekunder scannar Trivagos sökrobotar 258 bokningssidor. De genomsöker hotellpriser, bilder, beskrivningar och recensioner på ett ögonblick och använder därefter invecklade algoritmer för att identifiera och sedan presentera uppdaterade och omfattande sammanfattningar av hotelldealer – för att hjälpa dig att hitta ditt ideala hotell till bästa tillgängliga pris varje gång.

banner_23329

Bli först med att kommentera

Kommentera

WordPress spam blocked by CleanTalk.