Privatlån

KlickLån

banner_21358Söker du ett nytt och enkelt lån? Då är KlickLån en bra långivare som kan passa dig. Det är enkelt att ansöka via deras hemsida och det går att låna upp till 40000 kr med svar direkt. Du kan enkelt signera din ansökan om att låna pengar med e-legitimation och räntan sätts individuellt.

Det krävs ingen säkerhet för ditt lån hos KlickLån utan är ett blancolån som är helt utan säkerhet. Det betyder att du inte behöver ställa ditt hus eller din bil i pant som säkerhet för lånet. Du får heller inga frågor och krav om vad pengarna ska användas till, detta är en privatsak och det bestämmer du helt själv.

Du kan låna mellan 5.000 och 40.000 kr hos KlickLån och du väljer själv en löptid på mellan 12 och 60 månader. Om du vill så kan kan du betala av lånet helt i förtid, helt utan extra kostnader och avgifter.

Räntan på lånet sätts individuellt utifrån en kreditbedömning som utförs i förbindelse med låneansökningen. Räntan är rörlig och ligger för närvarande på mellan 9,9 % och 21,6 %. Det tillkommer även en uppläggningsavgift på 495 kr vid etableringen av lånet.

Om lån hos KlickLån

Det är helt gratis att ansöka om lån hos KlickLån. Det är väldigt enkelt och går snabbt att ansöka direkt via deras hemsida. Du ska bara fylla i ett låneformulär och skicka in. Det är snabb handläggning och du får svar direkt på din ansökan, såvida du ansöker inom normala öppningstider. Du mottar då ett låneavtal som du ska läsa igenom och sedan godkänna. För en snabbare utbetalning ska du skriva under med BankID eller e-legitimation. Gör du detta utbetalas pengarna direkt efter du skrivit under och du mottar pengarna senast nästkommande bankdag.

KlickLån är ett samarbete med Thorn Svenska AB som har funnits på den svenska marknaden sedan 1969 och kan därmed erbjuda erfarenhet och professionell service.

För att få låna pengar hos Klicklån ska du ha fyllt minst 21 år och vara helt utan betalningsanmärkningar.

Låna helt utan säkerhet

Exempel:
Vid ett lån på 40.000 kr över 5 år och en exempelränta på 9,90% blir den effektiva räntan 10,88%. Totalt belopp att återbetala blir då 51.419 kr, vilket motsvarar en månadskostnad på 857 kr. (Observera att räntan är individuell och sätts efter en bedömning av din ekonomiska situation)

Adress:
Thorn Svenska AB
Box 1315
171 25 Solna
Org nr. 556136-8480

Klicka här för att ansöka om ett lån hos KlickLån!

Låna pengar via nätet – bara ett klick bort! Använd Klicklåns tjänster om du behöver finansering i vardagen eller ett specifikt ändamål. Klicklån har valt att fokusera på en så snabb utbetalning som möjligt. Ansökan upprättas digitalt, du får svar omedelbart på skärmen och kan signera direkt med e-legitimation. Klicklån betalar sedan ut sökta pengar så fort ansökan validerats och godkänts.

Ansökan är aldrig bindande utan du har alltid 14 dagar på dig att ångra avtalet. Det sökta medlen kan användas till vad du vill och det förekommer inget krav på redovisning av hur dessa pengar disponeras. Räntan sätts individuellt och skulden skall vara fullständigt återbetald senast inom 5 år.

Klicklån erbjuder privatlån utan säkerhet på upp till 40 000 kr med utbetalningar inom en arbetsdag. Klicklåns erbjudande kan vara ett bra alternativ till dyrare smslån men också fungera som ett standardlån för konsumtion.

Klicklån är ett varumärke som tillhör Thorn Svenska AB, som har varit verksamt inom finansiering och uthyrning av konsumentelektronik i Sverige sedan 1969.

Allmänt om lån hos Klicklån

KlickLån erbjuder lån på mellan 5000-40 000 kr med en återbetalningstid på mellan 12-60 månader. Det är alltså inte traditionella smslån som erbjuds, även om lånet givetvis kan användas som ett alternativ till sådana. Du ansöker direkt på Klicklåns webbplats och det tar sällan mer än några minuter innan du får ett preliminärt besked på skärmen.

Räntor och avgifter

När du ansöker om ett lån hos KlickLån görs en individuell kreditprövning som ligger till grund för vilken ränta du får betala på lånet. I korthet gäller att ju bättre ekonomi du har, desto lägre blir din ränta. I tillägg till räntan på lånebeloppet debiterar Klicklån 39 kr per månad i form av en aviavgift samt 495 kr i uppläggningsavgift (engångskostnad). Aviavgiften kan du undvika genom att anmäla autogiro. Om du skulle vilja betala tillbaka lånet i sin helhet i förtid kan du göra det utan extra avgifter.

Så ansöker du om lån

KlickLån har kanske den enklaste ansökningsprocessen av alla långivare online idag. Ansökningsformuläret finner du till höger på Klicklåns webbplats vilken sida du än befinner dig på. Du väljer först hur mycket du vill låna och sedan hur lång återbetalningstid du vill ha. Därefter fyller du i namn, telefonnummer, e-post och personnummer och skickar in ansökan.

Du får sedan svar på din ansökan omedelbart, och om det är ett positivt besked kan du sedan signera ditt låneavtal med e-signering. När låneavtalet är Klicklån tillhanda betalas pengarna ut antingen samma dag eller dagen därpå.

banner_21352

Villkor

För att kunna bli beviljad ett privatlån hos KlickLån måste du uppfylla följande grundvillkor:

21 år eller äldre
Inga betalningsanmärkningar
Deklarerad inkomst
För den obligatoriska kreditupplysningen använder sig Klicklån av Bisnode. Du får alltså inte en registrering hos UC när du ansöker om lån hos Klicklån.

Kundtjänst och öppettider

Klicklåns kundtjänst når du enklast via telefonnummer 020-24 24 24 mellan kl. 08-18 måndag till fredag och mellan kl. 10-16 på lördagar. Du kan också skriva e-post till info@klicklan.se, men notera att kundtjänst inte hanterar frågor kring specifika lån via e-post.

Varför skall jag låna pengar hos Klicklån?
Klicklån är en ny och spännande aktör för mellanstora lån på den svenska marknaden.

Klicka här för att ansöka om ett lån hos KlickLån!

Du borde låna från Klicklån därför att:

Snabb och enkel ansökning – Du ansöker direkt på nätet och får i nästan alla fall svar direkt.
Effektivt godkännade av ditt lån – Skriv under med e-legitimation eller BankID och ditt lån kan godkännas på direkten.
Låg individuell ränta – Du kan låna från 9,9% ränta i 1 till 5 år.
Ingen säkerhet för lånet krävs – Du behöver inte ställa någon säkerhet för lånet och pengarna kan du använda till exakt vad du vill.
Lånevillkor för att låna pengar hos Klicklån:
Du har fyllt 21 år.
Du har inga betalningsanmärkningar och klarar sedvanlig kreditprövning.
Du är svensk medborgare och folkbokförd i Sverige.
Hur lång tid tar det att låna pengar hos Klicklån?
Efter att du har gjort din ansökning och denna har godkänts skickar Klicklån ett låneavtal till dig som du sedan skall läsa igenom och godkänna.

Om du kan signera och godkänna detta avtal med e-legitimation så kan du snabba upp processen avsevärt.

Kan du inte signera med e-legitimation så får du två avtal skickade til dig med posten varav du sedan måste signera ett av avtalen och skicka tillbaka detta till Klicklån.

När Klicklån sedan har fått ditt signerade låneavtal (antingen via e-legitimation eller inskickat postledes) så betalas ditt lån ut enligt följande:

Helgfri vardag – Har Klicklån fått ditt signerade låneavtal före 11.00 så har du pengarna redan samma dag. Har avtalet inkommit efter 11.00 så får du pengarna efterföljande helgfria vardag.
Lördag eller Söndag – Dina pengar betalas ut nästa efterföljande helgfria vardag.

Klicklån är långivare som ägs av det stora leasingbolaget Thorn. Klicklån erbjuder det största snabblånet på marknaden där du kan låna upp till 40.000 kr i hela 1-6 år. Långivaren är väldigt populär hos Sverigekredits användare.

Populärt kreditbolag
Högt maxbelopp och lång löptid
Låga kostnader från 10.000 kr
Bra service 6 dagar i veckan
Godkänner många ansökningar

Popularitet?

Långivaren har snabbt blivit populär hos oss och det är fortfarande över tusen användare som varje månad väljer KlickLån över andra långivare av snabblån. Ett bra betyg blir det således för denna betygskategori.

Godkända ansökningar?

Eftersom KlickLån är ett varumärke under moderverksamheten Thorn, så finns det obegränsade resurser för att hjälpa Svenska konsumenter med dessa mindre krediter. Detta kan vi inte minst se på den statistik vi samlat sedan vi började presentera Klicklån. Det är alltså stor chans att du får din ansökan godkänd hos Klicklån.

Kundservice

Företaget bakom KlickLån har 40 års erfarenhet av att erbjuda krediter och avbetalningar till privatpersoner. De är dessutom noga med sin kreditbedömning och vill inte riskera att du får ekonomiska problem p.g.a lånet. Vi kan utan tvekan rekommendera denna tjänst som ett tryggt alternativ.

Servicen hos Klicklån är bra och mycket beror på att de använder samma kundtjänst personal till alla sina produkter och tjänster. Detta innebär att du får tillgänglighet till kundtjänst 6 dagar i veckan och med de stora resurserna de har så slipper du sällan sitta i långa köer.

Villkor och Kvalitet

Villkoren hos KlickLån är ganska hårda och utmärkande i detta är att du måste vara minst 21 år gammal och inte vara belastad med några betalningsanmärkningar. Trots detta och sin sunda kreditbedömning, så godkänner Klicklån många ansökningar.

Thorn håller överlag hög kvalitet på sina tjänster och när det gäller Klicklån så ger vi extra bra betyg för att hemsidan är den bästa av alla deras varumärken. Du hittar enkelt viktig information och ansökningsprocessen är enkel. Vi känner att ett bra betyg är på sin plats här.

Klicklån är en lånetjänst som styrs av Thorn Svenska AB. Företaget bakom Klicklån har funnits i Sverige sedan 1969, och hanterar många olika sorters tjänster, bland annat uthyrning av konsumentelektronik, och de har sitt huvudkontor i Solna.

Klicklån har en mycket enkel filosofi – lån ska vara enkla. De låter dig ta ut upp till 40.000 kronor, och du får besked direkt. Klicklån låter dig även signera online för ditt lån med hjälp av e-signering, något som få andra låneföretag kan erbjuda. Lånen du gör hos Klicklån kan du självklart också spendera på vad du vill.

Lånebelopp: 5.000 – 40.000
Återbetalningsperiod: 12 – 60 månader
Åldersgräns: 21 år
Går det att låna utan betalningsanmärkningar?: Nej
Läs samtliga villkor här.

Klicklån skiljer sig från många lånetjänster i och med att du kan gå igenom hela processen på nätet. Många andra lånesiter kräver dokumentation, riktig signatur, eller andra saker, men hos dem kan du enkelt fixa ditt lån online. Klicklån har en ränta på 9.9% och uppåt, beroende på hur mycket du lånar och när du vill betala tillbaka lånet.

Klicklån är ett mycket bra alternativt för dig som behöver ett lite större lån men som inte har tid att gå igenom alla processer som ett sådant lån kräver. Klicklån är med andra ord en lånetjänst som fokuserar på smidigheten i lånetagandet, vilket gör processen betydligt enklare för dig som kund. Klicklån sätter in pengarna på ditt konto direkt, eller senast dagen efter, så om du behöver ett lån nu så är Klicklån ett perfekt val. Du finner deras bästa erbjudanden genom att trycka här.

KlickLån är en perfekt långivare för dig som behöver låna en lite större summa pengar som du kan lägga upp på en betydligt längre tid än vad du kan göra med vanliga smslån. Hos Klicklån kan du nämligen låna upp till 50 000 kr i 1 – 6 år.
Låg ränta, flexibel låneperiod
Eftersom lånet läggs upp på ett eller flera år är räntan betydligt lägre än för vanliga sms lån. Deras lägsta ränta är på 9.9 % men vad just du får för ränta beror på hur kreditvärdig du är.
När det gäller låneperioden så är den helt flexibel. Du kan lägga upp ett lån på 5000 kr i flera år eller 40 000 kr på ett år, men naturligtvis bör du inte välja en så lång lånetid för små belopp och du bör även vara försiktig med korta låneperioder för riktigt stora smslån.

KlickLån erbjuder lån upp till 40 000 kr utan krångel. Deras mål är att erbjuda lån under ansvarsfulla vilkor. När de behandlar din ansökan lägger de stor vikt vid att du inte ska hamna i en ekonomiskt instabil situation. Hos KlickLån kan du enkelt låna pengar online. Du får en låg, individuellt anpassad, ränta, en återbetalningstid som du väljer själv på 12-60 månader. Du behöver inte lämna någon säkerhet för ditt kontantlån. Du kan låna från 5 000 till 40 000 kr. Det är enkelt att ansöka hos KlickLån, Fyll i formuläret på deras sida och få svar direkt. Skriv under avtalet med e-signering. Pengarna sätts in på ditt bankkonto samma dag som du signerar avtalet eller senast en dag efter. En kreditprövning sker innan lånet godkännas. Du kan använda pengarna till vad du vill som tex möbler, kläder, båt, bil eller annan konsumtion. Du kan när du vill avsluta och betala in återstående belopp på lånet.

Med KlickLån privatlån kan du låna 5 000 och 40 0000 kr. Avbetalningsperioden är mellan 1 och 5 år. Räntan bestäms efter individuell kreditprövning. Du får svar så fort du har fyllt i formuläret och du kan skriva under låneavtalet med e-signering och få in pengarna på ditt konto samma dag som lånet godkänns enligt KlickLån.se. Du kan lösa lånet när du vill under avtalsperioden utan extra kostnader.

Ansökan kan göras dygnet runt på hemsidan.
Pengar på kontot samma dagBesked på låneansökan direkt

Prisexempel : Låna 5.000 kronor i 12 månader
Totalt belopp att återbetala 5792 kr.
Kreditkostnad 792 kr. Effektiv ränta 31,99%

Bolagsinformation

Startade år: 1970
Antal utgivna lån: Anges ej
Produkter: Lån 5000-40.000 kr
Åldergräns vid utlåning: 21 år
Amorteringstid: 12-72 månader
Registrerade hos Finansinspektionen: Ja
Besked direkt: Ja
Utbetalning helg: Ja
Låna med betalningsanmärkning: Nej
BankID: Ja
Uppläggningsavgift: 495 kr
Faktutaavgift: 39 kr
Omsättning 2013: 137 144 Tkr
VD: Jonas Vestlund
Verksam i länder: 4 st

Privata Finanser om Klicklån

KlickLån är unika gentemot andra “stora” lån. Här får man pengarna på kontot samma dag, ifall att man signerar avtalet med E-legitimation. Vi har testat Klicklån som idag är vårt mest populära snabblån. Ansökan = superenkel. beviljandet kom direkt och pengarna på kontot direkt. Även ett högt lånebelopp (40.000 kr). Vi förstår varför lånet är så populärt och kan varmt rekommenderas!

Klicka här för att ansöka om ett lån hos KlickLån!

banner_21361

6 Comments

  1. nora
  2. Angga
  3. Angga
  4. Susan

Kommentera

%d bloggare gillar detta: