Print

Varmt välkommen att kontakta oss på Privata Finanser om du har några synpunkter på sajten eller helt enkelt om du bara undrar över något!! Vi kan ofta även hjälpa till med att t ex hitta rätt lån eller kreditkort till dig eller tipsa om andra bra sajter där du kan jämföra priser och omdömen kring vissa produkter eller tjänster innan köp.

Vi försöker att besvara alla mejl som vi får – även om vi får väldigt många!! För att minska mängden skräppost använder vi oss av tjänsten Spamarrest. Därför måste du följa de tre enkla stegen nedan när du kontaktar oss för att ditt meddelande ska komma fram:

sa_logo2

1. Skriv ditt mejl och skicka till: privatafinanser@spamarrest.com

2. Inom några minuter kommer du att få ett automatiskt svar till e-postadressen som du använde när du skickade mejlet. Öppna detta mejl och klicka på verifikationslänken som finns i detta mejl. Det kommer att finnas tydliga instruktioner i mejlet hur du ska göra.

3. När du har klickat på verifikationslänken kommer följande skärmbild upp. Här ombeds du att skriva in den slumpmässiga kod som visas på skärmen. Fyll i koden och tryck på knappen ”Verify”. Först nu får vi ditt mejl skickat till oss! Du behöver bara göra detta en gång, därefter kommer alla dina mail fram till oss. Allt klart!

Spam Arrest Sender Verification

Om du vill veta mer om Spamarrest så kan du få ytterligare information här. Eller klicka här för att komma tillbaka till startsidan.

privatafinanserfooterlogo

2 Comments

Kommentera

WordPress spam blocked by CleanTalk.