Webfinance

banner_21390Webfinance är en låneservice där kunder kan ansöka om ett lån och motta de bästa möjliga låneerbjudandet från många olika banker och finansbolag. Webfinance erbjuder lån från 10 000 till 400 000 och ingen säkerhet krävs. Lånensökan görs genom att fylla i ett formulär online och man får svar samma dag. Det går att få upp till tre låneerbjudanden per ansökan. Webfinance presenterar låneerbjudanden från flera olika banker så att man kan välja det som är bäst för just dig. Tacka ja eller nej till de erbjudanden du får.

Webfinance är en så kallad låneförmedlare. Det betyder att de samarbetar med en rad olika låneinstitut och kan hjälpa låntagaren att hitta rätt i lånedjungeln. Man gör en ansökan till Webfinance men får svar från flera banker gällande avtal och villkor som de kan erbjuda utifrån den låneansökan man skickat in. Den första fördelen är alltså man slipper kontakta en rad olika banker utan att detta sker automatiskt genom denna tjänst. Den andra fördelen som låneförmedlare har är att bara en enda kreditupplysning kommer att genomföras trots att frågan går ut till flera banker. Fördelen med detta är att man har lättare att få lån om man inte har så många kreditupplysningar på sig sedan tidigare.

Webfinance strävar efter att vara ett snabbt och enkelt val för den som behöver ett mikrolån. Det gör man genom att lämna svar på låneansökan inom en till fyra timmar. En uttalad ambition att ge snabba besked via de partners man har knutna till denna tjänst. Webfinance erbjuder lånesummor från lägst 10 000 kronor och upp till 400 000. Första steget är att fylla i fyra fält med grundläggande uppgifter om vilken summa som önskas och det antal månader som lånet skall återbetalas på. Dessutom krävs e-post adress och mobiltelefonnummer.

Klicka här för att ansöka om ett lån hos Webfinance!

I nästa steg för ansökan vill Webfinance ha uppgifter av mera privat natur. Personnummer, information om anställning, månadsinkomst följs av bostadsförhållande med mera. Slutligen kryssar sökande för att man inte har skulder hos kronofogden. Webfinances sida är enkel, lättförståelig och överskådlig. Man framhåller klart att den sökande inte binder sig på något sätt med detta första steg. Den sökande får helt enkelt information om lånevillkor från en rad olika banker och kan sedan välja det alternativ som passar bäst. Detta och svar på dagen är parollen för denna tjänst.

Grundläggande kriterier för att beviljas lån

Du får inte ha några skulder hos kronofogden eller betalningsanmärkningar.

Fördelar:
– Enkel ansökningsprocess
– Mobilanpassad landningssida mm

Räntor mm

Det lägsta belopp man kan ansöka om är 10.000kr och det högsta är 400.000kr. Det är riktigt bra vilket möjliggör att alla kan hitta det belopp som man är i behov av.

Amorteringstiden kan väljas på mellan 1 och 15. Om det är år eller månader framgår inte men till största sannolikhet är det år. Att erbjuda ett så stort spann är riktigt bra vilket gör att Webfinance ligger i topp på denna punkt.

Räntan sätts individuellt och är rörlig. Detta i likhet med de allra flesta konsumtionslån. Räntan år 2014 låg på 3,85-18,15%. Men de skriver även att räntan ”vanligtvis” ligger där vilket kan betyda att man även kan få förslag på högre ränta – även om det är ovanligt. Räntenivån ungefär i nivå med vad de flesta lånförmedlare erbjuder. De samarbetar med flera olika kreditgivare och har därför också ett brett spann på vilken ränta som kommer att kunna erbjudas.

Om Webfinance

Webfinance är en låneförmedling som förenklar hela låneprocessen för dig som kund. Fyll i ett färdigställt formulär, ange hur mycket pengar och hur länge du vill låna och uppge nödvändiga personuppgifter. Luta dig sedan tillbaka och låt Webfinance söka upp det bästa lånet utifrån dina behov. Webfinance kan hjälpa dig ta lån i storleksordningen 10000 – 400 000 kr utan säkerhet. Lånetjänsten är fullständigt kostnadsfri, Webfinance får betalat av respektive kreditbolag du väljer att gå vidare med.

Snabbfakta

Lånebelopp: 10.000 – 400.000 kr
Lånetid: 12 – 180 mån.
Uppläggningsavgift: 495 kr
Identifiering: Okänd
Låneskydd: Okänd
Samla lån & krediter: Ja
Åldersgräns: Okänt
Årsinkomstkrav: Okänd

Vill du veta mer?

Få svar snabbt på din låneansökan och bättre valmöjligheter! Normalt tar det endast 1-4 timmar innan du har upp till 3 olika erbjudanden om lån som ligger och väntar på dig. Webfinance är en fullständigt kostnadsfri webbtjänst gör det enkelt att låna pengar utan säkerhet.

Väljer du att använda dig av Webfinance förbinder du dig aldrig till något, låneavtalet sluts först i ett senare skede mellan dig och respektive långivare. Webfinance har inget med de enskilda lånen att göra utan agerar enbart lånförmedlare.

Om låneansökan

Det tar inte många sekunder att upprätta en fullständig ansökan hos Webfinance. Bra att veta är att du måste ha ett mobiltelefonabonnemang kopplat till ditt namn för att kunna söka lånet. Väljer du att gå genom Webfinance godkänner du även att bolaget skickar dig passande låneerbjudanden och relevant information via e-post och sms.

Klicka här för att ansöka om ett lån hos Webfinance!

Kostnader

När du ansöker genom Webfinance skickas dina handlingar till ett flertal olika aktörer. Därefter får du upp till tre olika erbjudanden att ta ställning till. Du kan då välja det med villkor som passar dina ändamål, normala räntesatser är 3,85% – 18,15% där räntan sätts individuellt. Oftast tillkommer även en uppläggningsavgift på ett par hundra kronor.

Hur är det med kundservicen?

Webfinance är en avskalad tjänst med syfte att underlätta ansökningsproceduren. Därefter hänvisas kunden till befintlig support hos valt låneinstitut. Webfinance är ett fristående varumärke som ägs och förvaltas av det norska e-finansbolaget Leads AS. Tjänsten har funnits i två år och under denna tidsperiod har Webfinance haft uppskattningsvis 120 000 kunder.

Mer om företaget

På mindre än två år har detta norska bolag i grund och botten lyckats med att få gott fotfäste på både den norska och svenska markanden. Det med en mycket enkel filosofi på blancolån och refinansiering.

Webfinance styrka ligger i enkelheten med att ansöka hos dem – snabbare och enklare än någon annan av refinasierings bolagen eller de större lånförmedlarna på nätet.

Webfinance arbetar med flera stora långivare för att kunna erbjuda lånförslag på upp till 400.000 kr. Det ser väldigt enkelt ut och det är enkelt men det skall sägas att bakom webfinance, ligger de långivare som både kräver att du har jobb med fast inkomst, inga betalningsanmärkingar och att de tar UC på dig. Detta gäller iallafall alla de stora lån och långivare.

Går det att söka mindre lån?

Du kan ansöka om lån från 10.000 kr – det gäller också som refinanseringsförslag, så har du korta och dyra SMS lån eller andra dyra krediter, så finns möjlighet att se hur mycket billigare de förslag från Webfinance kan bli framförallt på ett blancolån med låg ränta.

Norge

Bakom bolaget Webfinance ligger Leads A/S – ett bolag från Norge, som är stort på nätet och gör allt på nätet – det vill säga att de är duktiga på det de gör, och alltid följer med de senaste trends. De har också bolag inom bland annat billigare försäkring och andra erbjudande tjänster.

Klicka här för att ansöka om ett lån hos Webfinance!

banner_21361

 

2 Comments

 1. Är du intresserad av att få ett lån hos oss? Om jag är korrekt kontakta vår email för detaljer email: honeywell240@gmail.com

  Hur ansöker jag? Vänligen fyll i detta ansökningsformulär nedan till det här e-postmeddelandet: honeywell240@gmail.com

  LÅNEANSÖKNINGSFORMULÄR

  Fullständiga namn:………………..
  Stad:…………..
  Telefonnr:………..
  Lånebelopp :………..
  Lånperiod: …………………..
  Syftet med lånet: ……………………

  Mr JamesHook

Kommentera

WordPress spam blocked by CleanTalk.